Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

20 de studenți pregătesc o cină caritabilă pentru 50 de copii nevoiași

20 de studenți pregătesc o cină caritabilă pentru 50 de copii nevoiași

Cu ocazia Crăciunului, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu organizează „Christmas Charity Dinner” pentru aproximativ 50 de copii din medii vulnerabile. Cina va avea loc astăzi, de la ora 18:00, al cantina studențească a universității de pe Bulevardul Victoriei numărul 31.

Cina caritabilă este un eveniment în cadrul căruia, într-un ambient festiv, aproximativ 20 de voluntari ai asociaților studențești cât și studenți străini din cadrul programului Erasmus+ vor ajuta responsabilul ULBS de la cantină la pregătirea și servirea unei cine calde și a unui desert pentru aproximativ 50 de copii proveniți din medii defavorizate.

Pentru organizarea cinei caritabile Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și-a unit forțele cu asociația studențească Clubul Studenților Economiști (CSE), asociația studențească Erasmus Student Network Sibiu (ESN Sibiu), Crucea Roșie România Filiala Sibiu, 3D Fusion și Dj Cue Events.

După servirea mesei, va urma un moment artistic și evenimentul se va încheia cu oferirea unui ornament de Crăciun special printat 3D.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus