X
apa canal

Avarie la rețeaua de apă din Sibiu: un sfert din oraș afectat

Aproximativ un sfert din Sibiu înregistrează o presiune scăzută în rețeaua de apă, din cauza unei avarii la o conductă de transport de mare capacitate.

Numeroase zone și cartiere ale municipiului Sibiu sunt afectate, luni dimineața, de ”o puternică reducere a presiunii apei”, după cum informează reprezentanții SC Apă Canal SA Sibiu, ca urmare a unei avarii produsă la o conductă de transport cu diametrul de 60 de cm. Avaria s-a produs în zona străzii Săcel și, conform societății de apă, scăderea presiunii poate fi constatată de abonații din cartierele Ștrand I și II, Lazaret, Reșița, Gușterița, zonele Lupeni, Oțelarilor, Ștefan cel Mare (blocuri), Zona Industrială Est, zona cuprinsă în perimetrul Șoseaua Alba Iulia – Turismului – Neculce – Malului, precum și în Orașul de Jos ( Piața Cibin,Turnului, 9 Mai, Constituției, Piața Gării, Regele Ferdinand, Uzinei, Parcul Tineretului, Hermann Oberth, Fabricii).

”În funcție de consum, există posibilitatea ca, în unele zone, consumatorii să rămână fără apă. La dispoziția acestora, Apă Canal Sibiu SA a pregătit o autospecială cu apă menajeră ce se va deplasa la solicitările primite prin Dispecerat (tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202). Apă Canal Sibiu S.A. își cere scuze tuturor consumatorilor afectați de situația ivită independent de dorința sa”, informează reprezentanții SC Apă Canal SA Sibiu.

Lucrările de remediere a defecțiunii se vor încheia la finele zilei de luni, în jurul orei 24:00, apreciază reprezentanții societății. Conducta care a cedat face parte din rețeaua care urmează a fi înlocuită în cadrul lucrărilor de mare amploare programate să înceapă, cel mai probabil, de anul viitor.

Sursa foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact