Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Copil de 14 ani, la volan. Polițiștii i-au făcut semn să oprească, dar băiatul i-a ignorat

Copil de 14 ani, la volan. Polițiștii i-au făcut semn să oprească, dar băiatul i-a ignorat

Un băiat în vârstă de 14 ani a fost prins la volanul unui autoturism, pe DN1, zona localității Scoreiu, la finalul săptămânii trecute. Tânărul a refuzat să oprească mașina, la semnalele polițiștilor.

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, se arată în buletinul informativ transmis de Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu. Polițiștii rutieri „au efectuat semnalul de oprire șoferului unui autoturism condus pe DN1, spre Brașov. Conducătorul auto a ignorat semnalele polițiștilor, și-a continuat deplasarea pe strada Morii din localitate, polițiștii reușind blocarea și oprirea autoturismului după aproximativ un kilometru.”

Autoritățile au descoperit că la volanul autoturismului se afla un minor în vârstă de 14 ani, din localitate, care utiliza mașina fără consimțământul proprietarului vehiculului. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv furt în scop de folosință.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1647

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus