X
exercitiu politie  politist (91)

Copil de 14 ani, la volan. Polițiștii i-au făcut semn să oprească, dar băiatul i-a ignorat

Un băiat în vârstă de 14 ani a fost prins la volanul unui autoturism, pe DN1, zona localității Scoreiu, la finalul săptămânii trecute. Tânărul a refuzat să oprească mașina, la semnalele polițiștilor.

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, se arată în buletinul informativ transmis de Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu. Polițiștii rutieri „au efectuat semnalul de oprire șoferului unui autoturism condus pe DN1, spre Brașov. Conducătorul auto a ignorat semnalele polițiștilor, și-a continuat deplasarea pe strada Morii din localitate, polițiștii reușind blocarea și oprirea autoturismului după aproximativ un kilometru.”

Autoritățile au descoperit că la volanul autoturismului se afla un minor în vârstă de 14 ani, din localitate, care utiliza mașina fără consimțământul proprietarului vehiculului. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv furt în scop de folosință.

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact