Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Exercițiu de incendiu: Promenada Mall Sibiu a fost evacuat

Exercițiu de incendiu: Promenada Mall Sibiu a fost evacuat

Miercuri dimineața, Promenada Mall Sibiu a fost evacuat de către pompieri în cadrul unui exercițiu de simulare a unei situații de urgență. Angajații magazinelor au fost anunțați de marți, 17 decembrie, că avea loc un astfel de exercițiu.

Toți oamenii din Promenada Mall Sibiu au fost evacuați miercuri, 18 decembrie, în jurul orei 11:00 în cadrul unui exercițiu de incendiu. Angajații magazinelor, restaurantelor și cafenelelor au fost anunțați de marți că vor avea un astfel de exercițiu. Mai speriați au fost clienții, care au fost luați prin surprindere de eveniment. Alarmele au fost pornite, iar un pompier a direcționat mulțimea spre cea mai apropiată ieșire cu ajutorul unui fluier. Alarmele de incendiu au continuat să sune până după ora 11:30 și toți oamenii aflați în mall la acea oră au fost evacuați conform unui plan prestabilit.

exercițiu de incendiu promenada mall (4) exercițiu de incendiu promenada mall (3)

exercițiu de incendiu promenada mall (5) exercițiu de incendiu promenada mall (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vasile Fometescu

Acum 4 ani

Cat dureaza porcaria asta? Asta e intrebarea la care un articol jurnalistic ar trebui sa raspunda!
Raspunde

Ana

Acum 4 ani

Sigur a fost doar un exercitiu? :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus