Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Eugen Neagoe și-a dat demisia: ”Am pierdut doar două meciuri”

Eugen Neagoe și-a dat demisia: ”Am pierdut doar două meciuri”

Antrenorul AFC Hermannstadt, Eugen Neagoe, a anunțat după meciul câștigat azi de sibieni, 1-0 cu Politehnica Iași, că a demisionat. „I-am anunțat pe cei din conducere că acesta a fost ultimul meu meci. Decizia era luată dinaintea jocului. Indiferent dacă ne impuneam cu 1-0 sau cu 5-0, oricum plecam. Le-am comunicat deja celor din conducere decizia mea. Urmează să ne mai vedem, să semnăm actele și să reziliem. Le mulțumesc tuturor pentru ce-a fost aici, eu am pierdut doar două meciuri. Sper ca cei de la Sibiu să rămână în prima ligă, pentru că acest oraș merită asta”, a declarat Neagoe.

Neagoe a fost instalat la Hermannstadt pe 2 octombrie 2019 și a condus echipa în 10 meciuri, având două victorii, șase egaluri și două înfrângeri.

Se pare că Neagoe e deranjat de instabilitatea financiară a clubului, de faptul că nu are buget de transferuri în această perioadă, și de faptul că jucătorii străini s-au revoltat împotriva lui, în urmă cu o lună.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

leonard

Acum 4 ani

Era normal. Un antrenor cu nume ca si Eugen Neagoe are nevoie de un lot competitiv.. Cerințele nu i-au fost onorate si uite asa a plecat pe usa din dos.. Rusine conducerii acestei echipe.. Să sperăm că nu îl aduceți pe Vasile Miriță. .
Raspunde

Sergiu

Acum 4 ani

Degeaba vrea Neagoe sa trecem la alt nivel daca conducerea nu isi permite. Pt voi e usor de spus rusine dar cand in fiecare luna trebuie sa aduci 100.000 euro la echipa sa platestii salariile...e greu. Iar 12 jucatori nu ii poti da afara sa aduci altii asa din mers. Cei care ar fi venit ar fi avut nevoie de o perioada de acomodare si nu exista vreo garantie ca ar fi fost mai buni decat cei pe care ii avem acum. Uita-te la Caiado si Jo care au venit ca vedete ce au facut? Nimic ! O remaniere totala a lotului o faci cand esti obligat...cum sunt cei de la Voluntari. Aia au 8 puncte trebuie sa faca asta. La noi e nevoie de 3-4 jucatori buni nu de decizii drastice sa schimbam tot lotul si sa ne trezim ca aia joaca mai slab ca jucatorii actuali.
Raspunde

Dan

Acum 4 ani

Păcat. Neagoe a reușit în numai 3 luni să organizeze apărarea. A transformat echipa din ciuca bătăilor într-una care ia foarte greu gol. Are și un bilanț mai mult decât acceptabil cu numai 2 înfrângeri în condițiile în care cei mai buni 2 jucători de atac s-au revoltat și au refuzat să mai joace sub conducerea lui. Felicitări Eugen Neagoe! P.S. Decât să-l reactivați pe Miriuță mai bine îl convingeți pe Viorel Hizo să preia echipa până la finalul campionatului!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus