Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Hoți prinși în miez de noapte, în timp ce furau din Piața Cibin

Hoți prinși în miez de noapte, în timp ce furau din Piața Cibin

În data de 20 decembrie, în jurul orei 01,30, un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu a surprins în flagrant trei tineri în timp ce sustrăgeau articole pirotehnice dintr-un chioșc din Piața Cibin, municipiul Sibiu.

Cei trei, sibieni cu vârsta de 15, 16, respectiv 19 ani, au fost predați polițiștilor, care au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

”Pe parcursul investigațiilor efectuate, s-a concluzionat că tinerii în vârstă de 16 și 19 ani, împreună cu un alt minor în vârstă de 15 ani, tot sibian, în nopțile de 14/15, respectiv 17/18 decembrie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 16.400 de lei”, explică reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.
În continuarea cercetărilor privind săvârșirea acestor două infracțiuni de furt calificat, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță a celor trei persoane, instanța respingând propunerea de arestare preventivă și aplicând în schimb măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus