Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Mesajul de Crăciun al deputatului Dan Barna

Mesajul de Crăciun al deputatului Dan Barna

Sărbătorile sunt o parte din momentele magice de care ne bucurăm alături de cei dragi și îmi doresc să aveți parte de cât mai multe astfel de clipe de liniște, dar să nu uitați să găsiți timp pentru a fi implicați și încrezători într-un viitor fericit acasă.

Îmi amintesc de fiecare dată vorbe pline de însemnătate spuse de bunica, dacă suntem mai buni și mai înțelepți, vom reuși orice și vom primi înapoi binele. Avem responsabilitatea să ducem mai departe lupta pentru a da înapoi societății și celor care au construit până acum, o luptă pentru a reconstrui cel puțin siguranța unui viitor sănătos și împlinit aici în România. Speranța și energia suntem noi toți.

Vă doresc un Crăciun și un An 2020 pline de zâmbet alături de cei dragi, sănătate, voie bună și împliniri. Cu energie, determinare și cu gândul la ceilalți, reușim să construim mai mult pentru comunitate și pentru noi toți. Să aveți parte de tot ce-i mai bun.

Împreună cu colegii din Filiala USR Sibiu, vă dorim Sărbători Liniștite! La mulți ani!

la finalul mesajului

Dan Barna

Președinte USR

Deputat de Sibiu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus