Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Mesajul primarului Astrid Fodor cu ocazia Crăciunului și Anului Nou

Mesajul primarului Astrid Fodor cu ocazia Crăciunului și Anului Nou

Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, iar gândul meu se îndreaptă spre comunitatea Sibiului. Urez sibienilor un Crăciun în pace, altături de familie și prieteni, pe care să le simtă în suflet, dar și prin veselia petrecerilor și momentelor plăcute. Colindele și urările de sărbătoare să le umple casa, pentru ca inimile să se liniștească după agitația de peste an.

Ne apropiem cu pași repezi de finalul unui an cu multe provocări pentru Sibiu, dar atât de frumos. Orașul nostru i-a primit pe cei mai importanți oameni din Europa în Summit-ul din 9 mai și a fost binecuvântat să primească vizita Sanctității Sale Papa Francisc, strălucind în ambele ocazii ca un oraș deschis, european și primitor.

Le mulțumesc sibienilor că au fost alături de oraș în acest an deosebit. Am reușit împreună să demonstrăm că Sibiul este cu adevărat special și că se ridică la nivelul celor mai importante evenimente europene.

Pentru noul an le doresc sibienilor multă sănătate, împliniri pe plan personal și reușite pe plan profesional.

Un Crăciun fericit tuturor și un An Nou cu bucurie!

Astrid Cora Fodor, Primarul Municipiului Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

K.Samuel

Acum 4 ani

Am reusit si in acest an sa demonstram ca Sibiul este un oras plafonat, in care proiectele mari sunt aproape inexistente si acelea care sunt, adica stadionul, este gestionat sub orice critica, inregistrand intarzieri enorme, o reducere de capacitate dar o crestere enorma a costurilor. Am demonstrat si in acest an ca avem multi bani si nu stim ce sa facem cu ei. Am demonstrat inca odata, spre satisfactia nemarginita a cetatenilor, ca nu suntem in stare sa finalizam PUZ-ul pentru noul teatru si zona adiacenta, care a intrat in discutii de acum 10 ani. Am demonstrat ca alte orase, cum sunt Oradea, Arad, Timisoara, Cluj si chiar Targu Mures, au reusit sa recupereze decalajele semnificative pe care le aveau fata de Sibiu si chiar sa ne depaseasca in multe aspecte. Am reusit, dragi sibieni, sa va arat inca odata ca putem, in cel mai bun caz, doar sa conservam ceea ce s-a facut si sa facem lucrarile normale de igienizare a orasului, adica sa ajungem orasele mentionate din urma cu privire la reducerea numarului de strazi de pamant. Da, de pamant. Sibiul are inca strazi de pamant. In rest, dragi sibieni, va rog ca la urmatoarele alegeri sa votati din inertie si frica, crezand ca doar un urmas a lui Iohannis poate face treaba si temandu-va ca printr-o schimbare nu se va mai face nimic in oras. Cu drag, ilustra voastra primarita, Cora Astrid Fodor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus