Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Pro România organizația județeană Sibiu continuă munca sa de construcție în coordonarea noului său lider, Petru Florea

Pro România organizația județeană Sibiu continuă munca sa de construcție în coordonarea noului său lider, Petru Florea

Noul coordonator județean al Pro România Sibiu este Petru Florea, economist, expert contabil judiciar, cu o experiență importantă în domeniul financiar fiscal și care pînă în prezent a coordonat departamentul economic al filialei județene a partidului.

Acesta a fost desemnat în noua sa calitate, vineri 20.12.2019, de conducerea centrală a partidului prin președintele Pro România, domnul Victor Ponta.

"Mă simt onorat de încrederea pe care conducerea centrală mi-a acordat-o. Această responsabilitate reprezintă o mare provocare si voi depune întreaga mea energie pentru a continua formarea in județul Sibiu a unei echipe puternice și bine structurate care să concretizeze toate proiectele organizației.
Pro România Sibiu va intensifica munca sa de construcție și dezvoltare alături de oamenii puternici care au susținut permanent obiectivele noastre, membrii ai  echipei de conducere-coordonare din organizația județeană. Am avut o primă întâlnire cu aceștia și pot să vă asigur că nimeni nu pleacă din rândurile noastre, vom susține împreună proiectul Pro România de modernizare a politicii de Centru Stânga.
Îmi doresc o bună colaborare si comunicare cu toți membrii organizației județene, pentru ca ideile și munca tuturor să fie recunoscută și să dea cele mai bune rezultate în beneficiul cetățenilor județului Sibiu “  declară Petru Florea, coordonator PRO România Sibiu.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

geluIl

Acum 4 ani

Pazeaaaa! Ponta se intoarce.....cu spatele!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus