Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Președintele Iohannis participă la Slujba de Crăciun în Sibiu

Președintele Iohannis participă la Slujba de Crăciun în Sibiu

Președintele Klaus Iohannis își petrece Crăciunul acasă, la Sibiu, alături de soția sa, Carmen Iohannis. Cei doi au mers și în această dimineață, așa cum fac în fiecare an, la biserica Romano Catolică din Piața Mare. Șeful statului a venit la Biserică de mână cu soția sa, Carmen Iohannis și a salutat sibienii aflați în centrul orașului.  “Vă doresc tuturor Crăciun Fericit și Sărbători Fericite! La mulți ani!”, a declarat, scurt, Klaus Iohannis, la intrarea în Biserica din Piața Mare, conform Realitatea TV.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

///

Acum 4 ani

Nimic nou! Doar toaleta doamnei si felul nasol in care si-a pus dl. presedinte fularul. Ce-i trebuia fular pt. 15 netri pe care ii prcurge pe jos?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus