Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Și-a băgat o petardă în gură și i-a dat foc. A murit

Și-a băgat o petardă în gură și i-a dat foc. A murit

Tragedie în județul Iași, în prima zi de Crăciun: un bărbat din comuna Belcești a murit după ce o petardă i-a explodat în gură. Din primele informații, ar fi fost vorba despre un gest teribilist în urma unei dispute în familie, care s-a sfârșit însă în mod tragic. Medicii s-au grăbit la fața locului ca să-i acorde primul ajutor, însă l-au găsit decedat. Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgență, a declarat joi dimineață la Digi24 că „din păcate, viața pacientul nu a mai putut fi salvată și urmează să fie elucidat dacă este vorba despre un accident sau de un suicid”. El a tras și un semnal de alarmă, deoarece mulți pacienți ajung la urgență din cauza materialelor pireotehnice: „Chiar dacă ajungeți în sala de operație puteți rămâne mutilați”.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal, iar medicina legală urmează să stabilească dacă bărbatul se afla sau nu sub influența băuturilor alcoolice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Eu

Acum 4 ani

Nu ne ajung dramele si prostiile de la sb, ne mai aduceti si din Moldova!
Raspunde

Userneym

Acum 4 ani

Asta nu e accident, e selecție naturală.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus