X
fotbal fc hermannstadt iuliu muresan (1)

Miriuță nu e singurul. Încă doi antrenori pe lista FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a rămas fără antrenor după plecarea lui Eugen Neagoe, iar conducerea clubului sibian îi caută un înlocuitor. Vasile Miriuță, în vârstă de 51 de ani, ar putea reveni la echipă.

Vasile Miriuță este liber de contract din luna octombrie, după o scurtă experiență în Ungaria, la Kisvarda.

„Am semnat actele. A semnat și Eugen. Până acum nu am insistat foarte mult pe acest subiect pentru că aveam antrenor, nu poți, legal, să semnezi cu alt antrenor. Până în 6 ianuarie găsim, atunci e reunirea. Până atunci vom avea sigur antrenor. Suntem în discuții cu trei antrenori, să vedem. Este și Vasile Miriuță printre ei, da”, a spus Iuliu Mureșan, președintele FC Hermannstadt, pentru Digi Sport.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Gotcha

    Dumnezeu sa ne fereasca de Miriuta….sunt si asa destule probleme la echpa si nici nu are rost sa le mai enumaram acum…ne-am lamurit de Miriuta…poate fi inlocuitorul de servici a dlui Muresan dar de data asta il rugam pe dl Muresan sa ne aduca un antrenor care stie meserie! Avem mare nevoie de asta…nu mai vrem sa mergem la stadion si sa ne fie rusine de ce joaca echipa!!!

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact