X
card

Piețe Sibiu SA anunță introducerea plății cu cardul în piața din cartierul Vasile Aaron

După succesul înregistrat în Piața Cibin și în Piața Rahova, sibienii vor putea plăti cu cardul și în Piața agroalimentară din cartierul Vasile Aaron.

Anunțul a fost făcut de către directorul Piețe Sibiu SA, Teodor Birț. Acesta spune că măsură vine la solicitarea producătorilor și este o urmare firească a succesului obținut după introducerea sistemului în Piața Cibin.

”Plata cu cardul la piață este o inițiativă pe care am început-o la Sibiu. Este un proiect al Asociației Administratorilor de Piețe din România și am ales Sibiul ca și program pilot. Am implementat în primăvară acest proiect și a funcționat foarte bine în Piața Cibin. Cererile pentru extinderea modalității de plată sunt în continuare mari din partea producătorilor din Sibiu. Rezultatele obținute, atât ca și număr de tranzacții cât și ca valori absolute, au fost peste așteptări, toată lumea fiind forte încântată. Motiv pentru care modalitatea de plată cu cardul la piață a continuat și în alte orașe mari din România, în alte județe din cadrul Asociației”, a declarat Teodor Birț pentru Turnul Sfatului.

Pentru că activitatea în piețe este foarte redusă pe timpul iernii, la începutul primăverii sistemul va deveni activ și în Piața din Vasile Aaron.

Teodor Birț

Teodor Birț

”Din primăvară ne vom extinde complet în Piața Rahova, unde există deja câteva terminale POS, și vom ajunge și în Vasile Aaron. Știm exact ce trebuie făcut, cerere există din partea producătorilor, iar feed-back-ul pozitiv din partea cumpărătorilor nu poate decât să ne bucure”, a mai completat Teodor Birț.

Citește și:

Surpriză în Piața Cibin, după introducerea plății cu cardul

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact