X
_MG_8979

FC Hermannstadt pleacă în cantonament în Spania

În perioada 10-24 ianuarie 2020, A.F.C. Hermannstadt  va efectua un stagiu de pregătire sportivă centralizată în zona Marbella, Spania.

În acest interval, echipa va disputa patru meciuri amicale contra unor echipe din Elveția, Ungaria, Federația Rusă și Croația.

”Este vorba despre FC Winterthur, locul 6 din Challenge League, a doua competiție ca importanță din fotbalul elvețian – 14.01.2020, Puskás Akadémia FC, locul 4 din prima ligă a Ungariei – 17.01.2020, FK Krasnodar, echipa de pe locul 2 din prima ligă a Federației Ruse, care are în lot 11 jucători internaționali și a participat în cadrul grupelor Europa League din acest sezon – 20.01.2020, respectiv  NK Osijek, locul 4 în primul eșalon fotbalistic din Croația – 23.01.2020”, au transmis oficialii clubului.

Reunirea lotului A.F.C. Hermannstadt este programată pentru luni, 6 ianuarie, la Stadionul Municipal Sibiu.

”Precizăm că până la plecarea în cantonamentul din Spania vom anunța numirea unui nou antrenor principal al echipei”, mai transmit reprezentanții echipei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact