Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Se cauta disponibilizatii din Prefectura

Prefectul judeţului Sibiu, Constantin Trihenea, susţine că sunt posibile disponibilizări atât la Prefectură, cât şi la instituţiile deconcentrate. "Este posibil şi să fie daţi oameni afară, având în vedere situaţia generală din ţară. Şi Prefectura face în prezent o analiză a organigramei şi la deconcentrate se fac analize, urmând să comunicăm concluziile ministerelor de resort şi Guvernului. Nu dorim să dăm oameni afară şi căutăm soluţii pentru asta", a explicat, pentru Agerpres, prefectul judeţului Sibiu. El a precizat că, încă de pe data de 5 august, evaluează "situaţia posturilor neocupate şi a celor blocate din Prefectură şi de la nivelul deconcentratelor, pentru a găsi soluţii optime". Trihenea a admis că tot mai mulţi angajaţi din Prefectură şi-au exprimat îngrijorarea pentru faptul că ar putea fi daţi afară. "Până acum, nimeni nu a spus că vrea să plece din Prefectură. Dar cei mai mulţi ne întreabă ce se întâmplă, dacă se vor face disponibilizări", a spus prefectul. Prefectura are, în prezent, 102 angajaţi, din care 42 lucrează la Paşapoarte şi înmatriculări.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 6137

Comentarii

2 comentarii

gigel

Acum 14 ani

La mai multe disponibilzari si la multi ani
Raspunde

BIBI

Acum 14 ani

daca se analizeaza bine, se va vedea cine pune osul la treaba si isi justifica postul.Daca nu va creste productivitatea si in sectorul public , adica nu cate 6 persoane intr-un birou , unul scrie , unul scaneaza , unul scoate la imprimanta ,nu putem vorbi de restructurare in acest domeniu si o crestere a calitatii serviciilor, sfidarea multor angajati din administratie fata de cetatenii a ajuns la cote maxime, daca ceri o informtie ti se raspunde in doi peri, se presupune ca trebuie sa cunosti de acasa toate demersurile dintr-o institutie, daca intrebi ceva, ai o nelamurire esti privit de sus, cum indraznesti sa deranjezi cu prea multe intrebari un functionar, care initial iti da un raspuns pe jumatate ..., trebuie sa iti iei concediu sa rezolvi un dosar si cand ajungi in fata ghiseelor esti pus pe drumuri de colo colo, cand ajungi la un ghiseu ,e inchis, au program scurt.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus