X
eMAG-showroom-Sibiu

eMAG introduce taxă pentru orice comandă sub 1500 de lei

Cel mai mare retailer online din România, eMAG a introdus o taxă în valoare de 5 lei obligatorie pentru majortatea clienților.

Taxa pentru livrarea produselor vizează chiar şi produsele pe care clienţii aleg să le ridice din shoroom-urile proprii ale companiei, mutare explicată de magazinul online prin necesitatea de a susţine costurile mari înregistrate pentru a continua dezvoltarea serviciilor, informează Ziarul Financiar.

Astfel, compania a introdus o taxă de 5 lei pentru livrarea produselor în showroom-urile eMAG pentru comenzile cu valori mai mici de 1.500 de lei, la care se poate adăuga o altă taxă de 2,5 lei, în cazul în care clientul achită comanda în showroom şi nu online. Taxa de 5 lei se aplică pentru comandă, nu pentru fiecare produs în parte.

Taxa de 5 lei a fost introdusă şi pentru livrările în dulapurile de livrare easybox, conform datelor de pe site-ul eMAG. După această mutare livrarea costă 5 lei indiferent dacă un client alege livrarea la un showroom eMAG, un oficiu poştal sau un dulap easybox. Anterior, livrarea în showroom-urile eMAG era gratuită, la fel ca şi livrarea în easybox.

“Livrarea în showroom este gratuită pentru toate comenzile plasate direct în showroom, precum şi pentru comenzile plasate online sau prin call center a căror valoare depăşeşte 1500 de lei şi care sunt achitate în momentul plasării comenzii. În cazul plăţilor la livrare / ridicare din showroom, se va aplica o taxă de procesare plată la livrare în valoare de 5 lei.

(…) Livrarea în easybox este gratuită pentru comenzile de minimum 1.500 de lei; costul de livrare pentru cele cu valori sub 1.500 de lei este de 5 lei pentru produsele vândute de eMAG”, conform companiei, citat de zf.ro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Companie Africana

  E-mag nu mai e de mult o companie romaneasca. A fost cumparata de naspers (din Africa de Sud), iar acum se comporta in consecinta.
  Ar trebui sa-si aminteasca romanii, ca mai exista si alte magazine, care sunt romanesti si nu dau tepe, precum acest Emag. Au ajuns sa controleze 70% din comertul online romanesc, acesti africani si li s-o cam urcat la cap…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Astrida Fodora

  Foarte tare. Acum pe langa stat si firmele percep taxe si impozite :)))) O sa apara oare si taxa de intrare in magazin? Si asa se practica deja pe la targurile de diverse…

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Eteapa

   Cel, vexio, altex si altele sunt romanesti. Emag e african si au mai cumparat si PCGarage care era un magazin decent… pan a intrat pe mana EMAG. Preturile sunt mari, suportul e sub orice critica, nu mai are nici o legatura cu magazinul decent care era PCGarage. Emag detine si OLX si AutoVit, pe langa PCGarage… toate sunt niste tepe. OLX incep sa fie din ce in ce mai lacomi.

   Asta e.. daca in statul romanesc au ajuns africanii sa cumpere comertul online. Unde e agentia de stat care protejeaza impotriva monopolului ? Sau s-au umflat cu prea multe spagi de la EMAG si s-au mutat in Caraibe ?

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vlad

  O alta firma romaneasca care are magazin online este doraly.ro care usor usor castiga teren chiar daca sunt la inceput. Au preturi decente, cost de transport mic, in jur de 12 lei si livrare in 2-3 zile. De urmarit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact