X
bataie-shutter

Sibian violent arestat după ce și-a terorizat familia, în repetate rânduri, sub influența alcoolului

Un sibian care și-a lovit și agresat familia în mai multe rânduri, în special când era băut, a fost arestat de polițiștii sibieni în cursul zilei de ieri.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în Păuca, care a fost reținut ieri pentru 24 de ore de către polițiștii din Ocna Sibiului după ce, cu rea credință, a încălcat în mod repetat măsurile preventive dispuse în ordinul de protecție emis împotriva sa.

”În fapt, în data de 7 ianuarie, în jurul orei 19:35, Poliția Orașului Ocna Sibiului a fost sesizată despre faptul că un bărbat în stare de ebrietate este violent cu familia sa. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat părțile implicate, stabilind că un bărbat de 49 de ani, în stare de ebrietate, face scandal și și-a agresat fizic unul din cei trei copii minori, creând o stare de temere în familie”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Întrucât polițiștii au apreciat existența unui risc iminent la adresa soției și a celor trei copii minori, au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, au solicitat prezența la fața locului și a reprezentantului S.P.A.S din cadrul Primăriei Comunei Păuca, iar împreună cu acesta au fost luate măsuri de asigurare a protecției victimei. Agresorul a ales să locuiască la adresa mamei sale.

Totodată, soția acestuia a formulat împotriva sa plângere penală.

”Două ore mai târziu, soția acestuia a apelat Poliția Ocna Sibiului pentru a sesiza că bărbatul a încălcat ordinul de protecție și a revenit la domiciliu. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la domiciliul conjugal și l-au condus pe bărbat la sediul Poliției. Având în vedere că a încălcat măsura dispusă prin ordinul de protecția acesta este cercetat penal”, mai spun reprezentanții IPJ Sibiu.

La data de 8 ianuarie, acesta a încălcat din nou ordinul de protecție, deplasându-se la domiciliul familiei. În aceste condiții, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de luate a unei măsuri legale.

Cercetările continuă.

Foto: Arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact