Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Noi sensuri unice în zona Lacului lui Binder

Noi sensuri unice în zona Lacului lui Binder

Două străzi din imediata apropiere a Lacului lui Binder, zonă în care anul acesta ar urma deschis un centru de agrement, urmează să aibă sensuri unice pe anumite porțiuni.

Este vorba de străzile Constructorilor și Țiglarilor, pentru care Primăria Sibiu a anunțat intenția de a institui parțial sensuri unice. Astfel, pe strada Constructorilor ar urma să se circule în regim de sens unic dinspre Zidarilor până la intersecția cu strada Oslo. În sens invers se va circula pe porțiunea dintre blocuri a străzii Țiglarilor.

Sursa foto: Google Maps Sursa foto: Google Maps

În cazul în care sibienii au sugestii sau propuneri referitoare la această inițiativă, aceștia sunt invitați să le transmită administrației locale prin intermediul Centrului de informații pentru cetățeni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus