Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Program prelungit la adăpostul de noapte în nopțile geroase

Program prelungit la adăpostul de noapte în nopțile geroase

Singurul adăpost de noapte din Sibiu și-a prelungit programul pentru nopțile geroase. Adăpostul are disponibile 28 de paturi, cu posibilitatea suplimentării până la 40 de locuri prin amplasarea unor saltele suplimentare. În nopțile geroase, care au fost la începutul săptămânii în Sibiu și în care s-au atins și – 16 grade, toate cele 28 de paturi au fost ocupate.

Persoanele fără adăpost pot merge la singurul adăpost de noapte din Sibiu, aflat în Turnișor, în Piața Avram Iancu de Hunedoara, la nr. 3. Adăpostul este funcțional pe tot parcursul anului, fiind deschis între ora 19.00 și ora 7.00. În perioadele de ger programul poate fi extins între orele 17.00 și 9.00. Anul trecut, primăria a făcut investiții la adăpostul de noapte de aproximativ 60.000 de lei care au constat în reparații la rețelele de utilități, acoperiș, zugrăveli, igienizări și dotarea cu mobilier.

Vor mai fi câteva nopți geroase în următoarea săptămână

În Sibiu termometrele nu vor mai arăta temperaturi scăzute așa cum au fost cele de la începutul săptămânii, deși în unele nopți se va ajunge până la -11 grade, spun meteorologii. Vremea în următoarele zile se arată frumoasă și fără precipitații. Temperaturile pe timpul zilei vor fi pozitive, nopțile rămânând reci. Potrivit meteorologilor de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud, în această noapte minima va ajunge la – 6 grade, iar mâine noapte va fi de -2 grade. În noaptea de 12 spre 13 ianuarie se va ajunge la -9 grade, în 13 spre 14 ianuarie se va ajunge la -11 grade, în 14 spre 15 ianuarie se încălzește puțin, iar minimele vor atinge -5 grade, ca în noaptea dintre 15 spre 16 ianuarie să se ajungă, din nou la – 9 grade. Pe parcursul săptămânii viitoare nu sunt anunțate precipitații, în Sibiu, pe perioada nopții și a dimineților se va semnala ceață și chiciură.

Adăpostul de Noapte Adresa: P-ţa Iancu de Hunedoara, nr. 3. tel: 0369.436,000, 0799.812.579

Foto arhiva

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus