X
icoana facatoare de minuni

Sute de sibieni, în procesiune prin Sibiu după Icoana Maicii Domnului, ”făcătoare de minuni”

Pentru al zecelea an consecutiv, câteva sute de sibieni conduși de preoți au organizat o procesiune prin Sibiu, în frunte cu ”Icoana Maicii Domnului Îndrumătoarea, adusă de la biserica Mihai Vodă din Bucureşti”. Icoana este considerată de făcătoare de minuni.

Icoana a fost adusă la Sibiu vineri, în seara cărei zile sibieni și preoți au pornit într-o procesiune pe itinerariul străzilor Dealului, Transilvaniei, George Coşbuc, Alexandru Donici, având în frunte un sobor de preoţi cu Icoana Maicii Domnului Îndrumătoarea, adusă de la biserica Mihai Vodă din Bucureşti. Icoana este recunoscută printre credincioși drept făcătoare de minuni.

„Maica Domnului vindecă. Şi de ce vindecă? Pentru că ne iubeşte. Şi dacă ne iubeşte, nu ne părăseşte. (…) şi atunci când nu o vom mai purta pe străzi, va fi lângă noi (…) De aceea a venit Maica Domnului pentru a zecea oară de la Bucureşti, la Sibiu şi este astăzi prezentă aici şi o scoatem în această procesiune a smereniei şi a iubirii pentru ca să arătăm că Maica Domnului fiind lumina lui Hristos, ne iubeşte pe fiecare”, a spus vineri seara, preotul Cătălin Dumitrean, în biserica de pe str. Dealului, care poartă hramul Sf. Ioan Iacob Românul.

credinciosi se inchina icoana facatoare de minuni

La biserica respectivă icoana va fi găzduită până duminica seara. Biserica este deschisă pentru rugăciune în fiecare zi, de la opt dimineața la zece seara.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eu

  Cataline, Cataline!
  Vin oamenii dupa tine,
  Ii amagesti cu o icoana
  A Domnului de.apururi fecioara!
  Odata lacrimeaza,
  Altadata face minuni
  Si insanatoseaza!
  Amin!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact