Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Un britanic a rămas fără BMW la intrarea în România

Un britanic a rămas fără BMW la intrarea în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Turnu Măgurele au descoperit un autoturism marca BMW M 4, căutat de autorităţile din Marea Britanie, condus de un cetăţean englez.

În 10 ianuarie, în jurul orei 12.20, la Punctul de Trecere al Frontierei Turnu Măgurele s-a prezentat, pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul englez, în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW M4, fabricat în anul 2017.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în  28 decembrie 2019.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la un conațional și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de aproximativ 50.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F. Turnu Măgurele până la finalizarea cercetărilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Republica Teleormăneană România

Acum 4 ani

No nu-i bai că se găsea un tramvai și pentru el! Vatman veghează!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus