Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Un georgian a ajuns din greșeală în România pentru că a băut prea mult

Un georgian a ajuns din greșeală în România pentru că a băut prea mult

Un cetățean georgian a traversat din greșeală granița din Ucraina spre România, iar explicația dată polițiștilor de frontieră a fost aceea că a băut prea mult și a încurcat drumul spre casă.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Darabani au depistat un cetăţean georgian, în stare de ebrietate, care a încercat să intre ilegal în România.

În data de 10 ianuarie, în jurul orei 00.40, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Darabani - I.T.P.F. Iaşi au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere a frontierei de stat, ce funcţionează pe principiul termoviziunii, o persoană care a trecut frontiera de stat din Ucraina în României.

În cel mai scurt timp, poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului s-au deplasat în zonă, au reținut persoana în cauză şi au condus-o la sediul sectorului în vederea stabilirii identităţii şi continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este cetăţeanul georgian S.R., în vârstă de 35 de ani, care se afla în stare de ebrietate. Totodată, s-a mai stabilit faptul că persoana are interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

La cercetări, cetăţeanul georgian a declarat faptul că pe fondul stării de ebrietate a trecut ilegal frontiera de stat în România, el locuind în Ucraina împreună cu familia.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoana urmând a fi predată autorităţilor ucrainene, în vederea continuării cercetărilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

S

Acum 4 ani

Mult mai ok decât cei din desele articolel cu șoferi prinși băuți.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus