X
politie masina noaptea politist (2)

Tânăr sancționat în trafic, la Târnava. Se afla la volan deși nu deținea permis

Un tânăr de 18 ani a fost oprit de poliție azi-noapte, în timp ce conducea un autoturism prin Târnava. Se pare că șoferul nu avea permis de conducere, iar mașina îi fusese încredințată de un bărbat de 20 de ani care știa acest lucru. Cei doi au fost sancționați.

Polițiștii rutieri au oprit azi-noapte la miezul nopții, pentru control în trafic, pe str. 1 Decembrie din Târnava, un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mașina era condusă de un tânăr din Mediaș, în vârstă de 18 ani, care nu posedă permis de conducere. Totodată, în cadrul cercetărilor, polițiștii au constatat că mașina i-a fost încredințată spre conducere de un bărbat (20 de ani, domiciliat în Mediaș), care cunoștea faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, transmit autoritățile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv încredințarea un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis.

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact