Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Un șofer băut a fost prins în weekend, la volanul unei autoutilitare

Un șofer băut a fost prins în weekend, la volanul unei autoutilitare

Un bărbat de 44 de ani a fost oprit de polițiștii sibieni sâmbătă seara, în timp ce conducea o autoutilitară în Agnita. Șoferul consumase alcool.

Polițiștii din Agnita au oprit pentru control în trafic, în orașul Agnita, o autoutilitară, sâmbătă, în jurul orei 20:30. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul vehiculului, un localnic în vârstă de 44 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge (art. 336 alin. 1 cod penal).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 579

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus