Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Sibiul, alertat de dispariția unui copil. Jandarmii l-au găsit în mașina mamei

Sibiul, alertat de dispariția unui copil. Jandarmii l-au găsit în mașina mamei

O mămică a trecut prin momente de panică după ce a crezut ca și-a pierdut copilul. Femeia l-a căutat preț de câteva zeci de minute, după care a sunat la 112. Din fericire, băiețelul era la doar câțiva metri de ea.

Un copil de doar patru ani a dispărut de sub ochii mamei lui, în această după-masă. Potrivit autorităților, femeia tocmai ieșise cu băiețelul de la antrenamentele la karate, de la un club de pe Bulevardul Victoriei. Copilul a profitat de faptul că mămica vorbea cu antrenorul și a plecat de lângă ea, iar atunci când femeiea a observat lipsa lui a început să îl caute. Pentru că nu l-a găsit în aproape 30 de minute de căutări, a sunat la 112, astfel că autoritățile s-au deplasat imediat pe Victoriei, iar mesajul cu dispariția băiețelului a fost distribuit și pe mai multe grupuri de Facebook din Sibiu.

Din fericire, povestea s-a încheiat cu bine atunci când jandarmii sosiți la fața locului au descoperit unde se ascundea copilul - în parcare, în mașina mamei.

WhatsApp Image 2020-01-14 at 7.56.51 PM

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 14011

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Telu

Acum 4 ani

Ce sa faca si ea saraca daca e singura..... si fascinata de antrenor!
Raspunde

altul

Acum 4 ani

Sigur nu vorbea la telefon?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus