X
WhatsApp Image 2020-01-14 at 08.08.26

Starea victimelor din accidentul de la Tălmaciu: „Șoferul va fi operat”

Patru victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu, în urma accidentului rutier din această dimineață, de la Tălmaciu. Șoferul autocarului lovit de tir va fi operat.

Trei bărbați, de 40, 50 și 66 de ani, și o femeie de 66 de ani au ajuns la spital după accidentul grav de pe DN7, produs între un TIR și un autocar care transporta 43 de persoane.

„Pacienții sunt din județele Tulcea, Sibiu și Constanța. În stare mai gravă se află un bărbat de 40 ani, conștient, diagnosticat cu traumatism toracic, fractură calcaneu stâng și fractură complexă deschisă cu deplasare metacarpiană la piciorul stâng. Pentru acest pacient se intervine chirurgical, în sala de operație”, transmite Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Ceilalți trei pacienți, toți conștienți, au suferit mai multe traumatisme și se află în continuare în investigații, în urma cărora se va decide dacă este sau nu nevoie de internare, arată aceeași sursă.

Citește și Accident la Tălmaciu: Șoferul autocarului a fost descarcerat

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Deiu

    “fractură complexă deschisă cu deplasare metacarpiană la piciorul stâng” – cat de complexa e fractura daca un os al mainii e pus la picior???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact