X
Bondrea ULBS deschidere an universitar (15)

Cinci pentru șefia ULBS

Cei cinci candidați pentru funcția de rector al ULBS și-au depus candidatura, iar conform calendarului alegerilor, până în 16 ianuarie dosarele lor vor fi verificate.

Prof. univ. dr. Daniela Preda, directorul Departamentului de Relații Internaționale și Programe Comunitare, prof. univ. dr. Liviu Mihăescu (Facultatea de Științe Economice), prof. univ. dr. habil. Ioan Marian Ţiplic, prorector Programe Academice, prof. univ. dr. Livia Ilie, prorector Strategie Organizaţională şi Financiară și prof. univ. dr. Sorin Radu, decanul Facultății de Științe Socio Umane sunt cei cinci candidați la funcția de rector.

Validarea candidaților va fi făcută de Senat în 23 ianuarie, iar în intervalul 27 ianuarie – 1 februarie este programată campania electorală. În 4 februarie este programat primul tur de scrutin, iar în 6 februarie, turul al doilea, pentru ca o zi mai târziu, Senatul ULBS să valideze alegerea noului rector al universității.

După trecerea tuturor etapelor procedurale, proiectele de management ale celor cinci candidați vor fi postate pe site-ul universității.

Prezentarea celor cinci candidați poate fi văzută aici:

Patru pentru ULBS. Cine sunt și ce vor cei care își doresc să fie rector

4+1. Dana Preda, candidatul surpriză pentru conducerea ULBS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ion Ionescu

  Toti 5 sunt slabi, dar Radu, ilie si Tiplic sunt mai buni ca Bondrea. Madam Preda pur si simplu nu isi vede lungul nasului, ca de competență nu poate fi vorba. Mihăescu nu trebuie votat, fiind omul Turcanei iar politicul trebuie exclus din viata academică.
  Aceste alegeri confirma mediocritatea Ulbs si se explica astfel de ce liceenii sibieni aleg Cluj, Timisoara, Bucuresti sau străinătatea pentru a studia.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Danny

  De preferat sunt Sorin Radu si dna Ilie. Dna. Preda este o “caricatura”, ajunsa aici prin relatii intra si extrauniversitare, fara prea multa experienta didactica! Dl. Tiplic este bine pregatit dar cam rigid. Mihaescu ar schimba culoarea rozalie (psd-ista) a universitatii. Contrar spuselor lui Ion Ionescu, politicul NU trebuie exclus din viata academica. Cele doua ar trebui sa conlucreze pentru a schimba mentalitati si pentru a impulsiona tineretul, destul de debusolat si dezinteresat de viata politica. Afirm asta din contactul zilnic si de ani de zile cu studentii!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mircea Toma

  Radu e prea aservit intereselor de orice tip. Mihaescu e cel mai slab candidat, de departe. Tiplic si daca vrea, nu poate. O doamna va conduce universitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact