Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Viorel Salvador Caragea, fostul șef al Centrului Chinologic, membru USR. O zi

Viorel Salvador Caragea, fostul șef al Centrului Chinologic, membru USR. O zi

Președintele USR Gorj, Radu Miruță, a anunțat astăzi că după o discuție cu Viorel Salvador Caragea, acesta și-a dat demisia. ”În contextul articolelor de presă apărute astăzi, Radu Miruţă președintele USR Gorj, a avut în această după-amiază o discuție cu domnul Viorel Salvador Caragea, în urma căreia, chiar dacă acuzele aduse nu au fost demonstrate, domnul Caragea a decis să își dea demisia din partid, pentru a nu prejudicia imaginea USR”, anunță USR Gorj. ”Obiectivul USR este schimbarea României de jos în sus, din satele, comunele și orașele noastre, printr-o politică bazată pe onestitate sși principii, deschisă față de comunitate”, anunță useriștii gorjeni.

Știrea inițială:

Biroul Executiv al USR Gorj a acceptat, marți, înscrierea în partid a fostului șef al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, Viorel Salvador Caragea, anunță ziarul Pandurul. ”Nu am găsit niciun articol în baza căruia să nu fie primit”, a declarat, conform ziarului gorjean, președintele organizației, Radu Miriuță.

Supranumit ”polițistul lui Ponta”, deoarece a fost promovat permanent în perioada în care Victor Ponta s-a aflat în funcții executive, Caragea a atras numeroase memorii în perioada în care a activat la Sibiu. A fost acuzat că a ordonat legarea câinilor în lanțuri prinse de cabluri, că a eliminat explozibilii și stupefiantele din antrenamente și a dispus înlocuirea acestora cu ”obiecte purtătoare de miros”, fapt ce au afectat calitatea instruirii și că a perturbat activitatea.

Înainte de a ajunge la Sibiu, Caragea a fost șeful Poliției Gorj. În 2013, fostul ministru de Interne Radu Stroe a dispus cercetarea disciplinară a lui Caragea, după un val de plângeri la adresa sa. Era acuzat de presiuni asupra angajaților săi și asupra oamenilor de afaceri din Gorj, dar și hărțuirea sexuală a unor femei de afaceri, luare de mită, cumpărare de influență, dar și relații de prietenie cu anumiți interlopi. În urma controlului, polițistul nu a fost sancționat în niciun fel, însă a fost mutat la Sibiu.

Foto: Gazetadedimineata.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

zzz

Acum 4 ani

lool, aia la gorj sunt pilaf. dupa ce psd si pnl aveau niste ciumpalaci la nivel local se pare ca nici USR nu se lasa mai prejos. concluzia - este o zona lipsita de o minima resursa umana, indiferent cine recruteaza tot loaze gaseste
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Nu pot sa-mi dau seama cum de au primit in usr tocmai javra asta.
Raspunde

Misu

Acum 4 ani

CARAGEA salveaza Romania....ha ha ha.Asta e buna.
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 4 ani

Stimați USR-iști, sunteți constienți că numai faptul că ați stat de vorbă cu această creatură este dăunătoare inteligenței, integrității și imaginii Dvs.? Domnului Miruță nu ar fi trebuit să-i fie greu să găsească informații despre reputația îndoielnică a individului. Sper ca plecarea lui să se fi datorat membrilor USR Gorj ca nu au acceptat ipochimenul impostor între ei!
Raspunde

Cetatean

Acum 4 ani

cu restul ce faceti..................?
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 4 ani

Cum naiba ajung toate parodiile astea colonei prin militie? Gusitza, mai tunde mono-spranceana aia, ce naiba!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus