X
trecere-nivel-cale-ferata-sine-tren-terezian

Grevă spontană la CFR: 19 trenuri blocate, inclusiv la Sibiu

Angajații CFR au declanșat o acțiune de protest  joi dimineața, mai multe trenuri fiind blocate în diferite gări din țară, inclusiv la Sibiu.
Din primele informatii, 19 trenuri au fost anulate. Este vorba despre depourile din Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, Galati, Satu Mare, Timisoara, Arad, Ploiesti, Pitesti, Sibiu. Sunt 1.300 de oameni care protesteaza.

Cei care se ocupa de mentenanta si revizia locomotivelor sunt in greva pentru ca CFR Calatori refuza sa încheie un nou contract de mentenanta. Exista acel protocol conform careia o locomotiva trebuie sa intre in revizie din trei in trei zile, scrie Digi24.ro.

„Vechiul contract de mentenanta intre CFR Calatori si SCRL a expirat in data de 31 decembrie 2019. Desi nu au existat diferente majore pe plata, pe valoarea financiara a contractului, CFR nu a dorit sa mai semneze contractul, trecand la înfiintarea unor puncte paralele de lucru, fapt care ar duce la falimentarea intentionata a SCRL Brasov. Salariatii SCLR, în numar de 1.500 de angajati au drepturi restante de recuperat, iar falimentarea intentionata ar împiedica salariatii SCRL sa recupereze drepturile financiare restante”, explica Ghita Nicolae, lider de sindicar SCLR.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  1 de vina ii dragnea ca o dat gratis la student,nu platesc nici macar loc vreo 4 ron
  2i ncercati tractiunea cu locomotive cu abur nu cu diesel
  3 cred ca si oamenii aceia au dreptate
  4 loci orban o fost vreodata cu trenul?ca niciun ministru de 30 de ani nu so dat cu trenul DECIT pe copsa sibiu
  teius vint (de jos) etc…………………………….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact