Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

Primăria Cisnădie amenajează două spații de recreere în Cartierul Arhitecților, pe terenuri oferite de un dezvoltator imobiliar

Primăria Cisnădie amenajează două spații de recreere în Cartierul Arhitecților, pe terenuri oferite de un dezvoltator imobiliar

Un dezvoltator imobiliar a oferit Primăriei Cisnădie două terenuri ce însumează aproximativ 450 de metri pătrați, pe care vor fi amenajate spații de joacă pentru copii și spații pentru sport.

Primăria Cisnădie a anunțat  vineri că va amenaja în luna martie două spații de recreere în Cartierul Arhitecților.

Unul va fi destinat doar copiilor, și anume un loc de joacă pentru aceștia, iar al doilea se va adresa celor care doresc să practice sport în aer liber.

”Prezența acestor echipamente oferă o activitate fizică utilă și interesantă în aer liber, cât și acces gratuit la practicarea unui mod sănătos de viață. Acestea vor fi amplasate pe cele două terenuri donate de dl. Răzvan Streza, iar pe această cale îi mulțumim pentru acest lucru”, a transmis Primăria Cisnădie, într-un comunicat de presă.
Contactat de reporterul Turnul Sfatului, Răzvan Streza a explicat faptul că cele două terenuri puteau fi valorificate din punct de vedere imobiliar, însă a preferat să le lase primăriei pentru beneficiul locatarilor.
”Noi am construit foarte mult în această zonă, câteva sute de locuințe, și pot spune că am avut câștiguri însemnate pe urma acestor terenuri, prin urmare ni s-a părut firesc să oferim terenurile rămase primăriei peste știm că este nevoie de astfel de spații amenajate. Adevărul este că, fiind numai terenuri private, practic nu avea unde să facă primăria. Terenurile pe care noi le-am oferit puteau fi valorificate și din punct de vedere imobiliar, ele însumează aproximativ 450 de metri pătrați”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Răzvan Streza.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Dan

Acum 4 ani

No comment, jos palaria
Raspunde

Ovi

Acum 4 ani

Singurul dezvoltator imobiliar serios din sibiu .
Raspunde

MM

Acum 4 ani

Șpagă mascată...la domnu primar(că doar vin alegerile) și le va trece exilul la realizări.
Raspunde

cetatean

Acum 4 ani

Felicitari Dle Streza ca v-ati gandit in primul rand la copiii din cartier care se joaca doar printre masinile parcate. Prin Puz aprobat pentru intreaga zona, erau stabilite terenuri pentru obiective de utilitate publica, gradinita, scoala, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii,terenuri de sport si agrement,pe care insa s-au construit blocuri. Acele terenuri urmau a fi cedate primariei,ceea ce nu s-a intamplat. Cei interesati, au achizitionat terenuri in acest cartier, pentru edificarea de locuinte, in ideeea ca se vor respecta prevederile unui act normativ si vor beneficia de toate dotarile stabilite. S-au inselat. Nimic nu a fost respectat. Primaria ar trebui sa fie in titlul articolului pe locul doi.Daca nu se dona terenul, adio si de la aceasta investitie.
Raspunde

calea saraciei

Acum 4 ani

Orice ar face, zona aia a fost calamitata de niste "dezvoltari" imobiliare pe baza de spagi, facute de analfabeti. Niste viitoare deseuri din plastic facute cu cateva zile inainte de alegeri n-or sa spele nici vina si nici n-or sa repare nimic. Doar alte deseuri de aruncat, in viitor. Mai bine plantau niste copaci... dar aia nu se vad clar, asa este ? Si nu poti umfla preturile la pomi, pe bugetul primariei, asa cum poti la plastic colorat.
Raspunde

calea saraciei

Acum 4 ani

Cu cate luni, am vrut sa zic... nu care cumva sa le scurtam mandatul..
Raspunde

Praf in ochi

Acum 4 ani

Da... frumos din partea domnului constructor ... a ramas un petic de teren care din gresala arhitectului nu s-a putut valorifica si ce sa vezi il doneaza sa faca primaria parc... felicitari! Domnule, puteai dumneata sa-l amenajezi si sa il donezi! Dar scuze, spaga a fost asa de mare incat nu ai reusit... dom primar beneficiaza dublu... o sapga grasa si face parcul din banii cetatenilor din care mai ascunde o caruta de baniii, ca si la minunea aia d-ei zic pista sau trotuar sau whatever... doara din 700000 de euro cat o declarat primaru ca o costat, i clar ca lumina zilei ca i o mare minciuna.... daca lucrul ala slab o costat mai mult de 200000 de euro il mai votez 5 mandate pe spagaru sef! Revenid la parcuri, cineva amintea de puz-u initial... pai a fost spart in unele mai mici care au generat mii de spagi la alesii locali... pt ca in cel initial, da, au f strazi cu trotuare si spatii verzi, parcuri, gradinite , scoala, samd... limitare la modul de constructie! Maxim duplex si maxim P+1+M fara blocuri, fara vile cu apartamente, fara case insiruite!!! Cu retele functinale si strazi asfalatate! Nu cu apa care abia ajunge la etajul unu, cu canalizare si pluvial sau invers... nimeni nu a tinut cont., care degaja un miros groaznic.. deversate in Sevis!!! Daca faci o plimbare duminica pana la Sevis si vezi ce deverseaza statia de epurare din cartier direct in Sevis, te intrebi oare ce rol are statia aia! Poluare la cel mai mare nivel! Cine ia masuri? Doar no sa ia cei care au fost manjiti de spagi imense?!? Praf in ochi!!!! Ramane sa vedem cum isi vor primi alesii locali pedeapsa la alegeri!!! curtea de conturi, garda de mediu.... si restul autoritatilor care ar trebui sa verifice aceste nereguli.... dpmdv NU MAI EXISTA!
Raspunde

Autoritati Analfabete Penale

Acum 4 ani

Cine sa le rezolve... autoritatile ? Adica acei insi care stau calare pe taxele noastre, le impart la prieteni, contra spagi sub diferite forme, apoi nu-i mai deranjeaza ca nu e etic.... si se pot infiltra tot felul de dosare, asa ca "batista pe tambal", cum se spune. De-aia se deverseaza dejectii in Sevis... sigur aia cu mizeriile au platit autoritatilor tacerea, iar ei trec pe-acolo si se uit ain partea cealalta... inchid geamurile la logane sau mertane si asta e ! Romania e un mare gunoi din cauza acestor primitivi care conduc la toate nivelurile.... de-aia sunt peste 450 000 de romani care si-au cerut acte in UK ! Peste un milion in Italia si tot asa, daca mai suntem 12 milioane e mult.
Raspunde

Andu

Acum 4 ani

450 ?!?!?! Pai ce e asta? Ce loc de joaca fantastic se poate face in cativa m2? De apreciat gestul dezvoltatorului si sinceritatea ca au castigat bani frumosi, insa tot in avanatajul sau va fi, va putea ridica pretul ca na, e parc langa.. si totusi 450m2.. pe toata suprafata aia este extrem de putin.
Raspunde

Babar diss

Acum 4 ani

Praf in ochii cetățenilor, un leagăn cu 3 posturi și 2 bănci pentru bunici.
Raspunde

Ana

Acum 4 ani

cartierul acela e o bataie de joc ....cu pretuti care nu merita....e un haos ...nu pot intelege oamenii care nu sau informat inainte si au dat banii pe ass ceva....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus