Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Guvernul a alocat banii pentru investiții în Palatul de Justiție, Palatul Copiilor și Bazinul Olimpia

Guvernul a alocat banii pentru investiții în Palatul de Justiție, Palatul Copiilor și Bazinul Olimpia

Trei mari proiecte discutate intens în ultima perioadă la Sibiu intră în linie dreaptă cu pregătirile pentru reabilitare. Este vorba despre Palatul de Justiție, Palatul Copiilor și Bazinul Olimpia. De asemenea, alte două proiecte vor fi puse în aplicare din fonduri europene.

Guvernul PNL promitea la finalul anului trecut bani pentru derularea mai multor proiecte de modernizare și reabilitare în municipiul Sibiu, bani despre care vicepremierul Raluca Turcan a spus astăzi că au fost alocați.

„Pe bugetul de stat am dat drumul acelor trei proiecte despre care am tot vorbit în ultima perioadă, blocate și nefinanțate – Palatul de Justiție, Palatul Copiilor și Bazinul Olimpic – în același timp, pe fonduri europene avem pista de bicicliști de pe malul Cibinului și două proiecte foarte importante pentru Universitatea Lucian Blaga”, a transmis vicepremierul.
Proiectul cu cele mai multe fonduri alocate de la bugetul de stat pentru municipiul Sibiu este reabilitarea Palatului de Justiție. Guvernul PNL susține acest proiect cu suma de 27 mil lei.

Următorul proiect aflat este reabilitarea bazinului Olimpia pentru care sunt alocați 500.000 lei de la bugetul de stat pentru anul 2020.

 

Foto: arhiva TS/Palatul de Justiție

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Alexandra

Acum 4 ani

Felicitari Guvernul PNL! Investii in infrastructura orasului este imaginea Sibiului! Multumim si mult succes!
Raspunde

Ionut1595

Acum 4 ani

Felicitări PNL! România normală!
Raspunde

Justitie Chioara

Acum 4 ani

In sfarsit se repara palatul de justitie... dupa ce s-o tras un tun de vreo cativa ani cu plata pentru chirie, de la buget, la vechea noua locatie ! Sau lucrurile astea nu se spun.... ma scuzati. Asta inseamna coruptie, sa platesti chirie cuiva, in loc sa repari cladirea statului timp de 10 ani.
Raspunde

Vorbe goale

Acum 4 ani

Ha ha ha ! Ce inseamna sa vina alegerile. Raspunsul, prieteni, e vanare de vant...
Raspunde

Marcu

Acum 4 ani

Ia uite cum ai iesit penelachii sa pupe ... mainile darnice :))
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

palatul de justitie e un horror in centrul sibiului de vreo 10 ani! nimeni nu are nicio scuza ca nu so facut!
Raspunde

Razvan Teodorescu

Acum 4 ani

Noroc cu guvernul de la Bucuresti, doar asa se mai reabiliteaza ceva in Sibiu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus