Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Antrenorul CSU Sibiu, după victoria de aseară: „Le mulțumesc suporterilor că nu au renunțat la noi”

Antrenorul CSU Sibiu, după victoria de aseară: „Le mulțumesc suporterilor că nu au renunțat la noi”

Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu, a vorbit aseară despre prestația din ultimele meciuri și le-a mulțumit suporterilor echipei că nu au renunțat la echipă.

Doi dintre sportivii galben-albaștri au jucat aseară până la epuizare, spune antrenorul Sibiului. Fleșeriu i-a felicitat pe jucători pentru atitudinea din ultimele meciuri și spune că speră ca și în următoarea perioadă să câștige meciuri în deplasare, nu doar acasă.

„Mă bucur că băieții au avut încredere și și-au testat limitele, pentru că, imediat după meci, am și avut probleme cu doi jucători care au jucat până la epuizare și mă bucur că am reușit să obținem o victorie. Era importat să trecem acest test, atunci când suntem conduși să putem să revenim, să intrăm în meci și să îl și câștigăm. Îi felicit pe băieți pentru atitudine, pentru atitudinea de miercuri și pentru cea de astăzi, și sper să continuăm să înțelegem că doar cu această atitudine putem să ajungem din nou acolo unde ne dorim. Urmează TOP 6 unde vor fi meciuri la fel de grele ca până acum și sper să câștigăm meciuri în deplasare. Avem un avantaj destul de mare față de locurile 4 și 5, pe care trebuie să îl mărim neapărat în primele două-trei etape, pentru a ne pregăti de PlayOff. Îi felicit încă odată pe băieți și le mulțumesc suporterilor că nu au renunțat la noi, chiar dacă am avut perioade lungi în care am jucat mult mai slab decât se așteaptă toată lumea de la noi, chiar și noi, și au venit în număr mare și la Timișoara. Acest lucru a contat extrem de mult”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Faza a doua a campionatului debutează săptămâna viitoare, iar primul meci al echipei sibiene se va disputa pe teren propriu, cu Steaua București. În funcție de data la care va fi stabilită confruntarea, biletele vor fi puse în vânzare la începutul săptămânii și vor costa 25 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2597

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus