Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Carrefour România retrage de la comercializare aspiratorul vertical Klindo. Clienții care au cumpărat produsul, așteptați să îl returneze

Carrefour România retrage de la comercializare aspiratorul vertical Klindo. Clienții care au cumpărat produsul, așteptați să îl returneze

Retailerul Carrefour retrage de la comercializare, în România, aspiratorul vertical Klindo, în urma constatării unor riscuri date de producţia acestuia şi recomandă clienţilor care au cumpărat deja acest produs să îl returneze în magazinul din care l-au achiziţionat, se arată într-un comunicat de presă al companiei, transmis marţi AGERPRES.

Consumatorii pot restitui produsul în perioada 16 ianuarie - 14 aprilie 2020, iar contravaloarea plătită se va restitui integral, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal care să ateste achiziţia.

"Motivul rechemării produsului este că a fost detectată o defecţiune a sistemului de încărcare a bateriei, care poate determina supraîncărcarea acesteia şi explozia ei. Carrefour România nu a primit nicio sesizare din partea clienţilor săi. Cu toate acestea, pentru a evita posibilele situaţii neplăcute, Carrefour ia toate măsurile de siguranţă necesare. Astfel, au fost retrase de la comercializare 873 de bucăţi, pentru restul de 1,267 comercializate fiind demarată procedura de rechemare. Un formular de rechemare a fost afişat în toate magazinele Carrefour România în zonele de recepţie clienţi, la raft, în zona de comercializare a produsului şi la punctul de informare EPCS (Electronice Photo Cinema Sound), precum şi online, pe carrefour.ro", precizează sursa citată.

Problemele de funcţionare ale aspiratorului vertical KVCM222P-18 Klindo au fost semnalate şi de către consumatorii din alte ţări, dar până în momentul de faţă nu au fost înregistrate incidente în România.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus