Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Transfer nou la FC Hermannstadt. A semnat Tiago Almeida

Transfer nou la FC Hermannstadt. A semnat Tiago Almeida

Presa portugheză a anunțat transferul lui Tiago Almeida de la Academico Viseu, la FC Hermannstadt. Almeida joacă mijlocaș dreapta și a mai jucat un an în România, la Poli Iași. Almeida este cotat la 300 de mii de euro, are 29 de ani și 1,81 metri înălțime. Jucătorul nu a avut în Portugalia decât 13 meciuri în liga secundă, conform datelor prezentate de transfermarkt.de.

Jucătorul va rata cu această ocazie meciul din semifinala Cupei Portugaliei pe care fosta sa echipă urmează să o dispute cu FC Porto. Almeida este cel de-al șaselea jucător portughez care semnează cu Hermannstadt, după Cristiano, Emanuel Novo, Caiado, Alfonso Taira și Yazalde.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Marius

Acum 4 ani

E clar de pe filiera portugheză isi fac bani Zamfir si Mureșan iar cine se împotrivește OUT de la echipa poate fi si chiar Neagoe....înțelegeți ideea?
Raspunde

S

Acum 4 ani

Dacă e bine și pt echipa, no problem.
Raspunde

Circul Pieirii

Acum 4 ani

Acum sincer, ar trebui facuta o inspectie la acest club de fotbal, ca prea avem multi imigranti in echipa, pe care nu stim pe cine reprezinta. Chiar nu mai sunt tineri sa joace forbal ? Atunci lasati forbalul, baieti, e clar ca populatia nativa nu e interesata de acest sport, daca asta este cazul sau ca voi ati esuat de mult si e timpul sa faceti altceva. A aduce tot felul de interpusi de sorginte africana sau sud americana in Sibiu sa joace fotbal in numele orasului, sub denumirea de Hermanstand, e cel putin o activitate bolnava. Asa s-a umplut si Germania, Franta sau Marea Britanie de imigranti, prima data au fost importati sportivi, apoi au venit si restul. Ar trebui sa incetati si sa va concentrati, poate pe investitiile in tineri, iar daca ei nu mai vor iar voua va place fotbalul, atunci mergeti voi in Africa sau America Latina, ca se pare ca aveti asta in comun cu acei oameni, pana la urma. Cand ma uit la cum arata echipa ma intreb ce e repreznativ pentru Sibiu acolo, in afara de denumirea istorica. De ce da primaria bani pentru asa ceva ... pentru importul de indivizi sa joace fotbal ?!?!?!?! Daca vreti sa incurajati sportul, incurajati oamenii Sibiului sa faca asta, iar daca vreti sa va faceti o jucarie sportiva in orasul asta pe banii nostrii, ai contribuabililor, incetati. Sunt multe probleme de rezolvat in oras iar banii respectivi pot fi de exemplu folositi pentru refacerea spitalului, care arata ca un grajdi in care antrenorul acestui club de fotbal platit cu banii primariei nu s-ar duce nici impins cu 10 jandarmi. Intelegeti unde ne aflam ?
Raspunde

Circul Pieirii

Acum 4 ani

Am vrut sa spun cu banii nostrii, ca primaria tot de la noi are banii sau in contul nostru ii castiga, pentru ca existam si traimi aici. In fine, ideea e ca isi bate totalmente joc de noi cu acest club de fotbal, printre altele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus