X
Buton cont client

În sfârșit: Apă Canal Sibiu a introdus posibilitatea de a plăti facturile on-line

Ultima societate de servicii publice din Sibiu are nu avea instrumente de plată on-line a serviciilor a depășit acest inconvenient. De marți, 21 ianuarie 2020, facturile emise de Apă Canal Sibiu pot fi plătite și on-line.

”Abonații pot intra pe prima pagină a site-ului apacansb.ro de unde prin apăsarea butonului «Cont client» accesează portalul de plăți. Pentru crearea contului de utilizator sunt necesare un cont de e-mail valid și o factură, de pe care vor fi introduse codul de abonat și numărul facturii. Ulterior creării contului, abonații pot achita facturile pentru serviciile de apă și canalizare. Plățile efectuate prin intermediul portalului sunt securizate, tranzacțiile se pot efectua în siguranță”, descriu cei de la Apă Canal modul în care funcționează, de marți, sistemul lor de plăți on-line.

Autentificare portal

Cei care își creează un cont pe site-ul celor de la Apă Canal vor primi în căsuțele de e-mail facturile emise lunar, dar și informații despre furnizarea serviciului de alimentare cu apă sau alte noutăți, se mai arată în documentul citat. Totodată, în contul de client vor fi stocate date despre istoricul plăților, grafice și alte date referitoare la consumul de apă, precum și indexurile citite sau transmise. ”Dorim să oferim clienților noștri acest tip de serviciu, pentru a confirma statutul de companie modernă, în permanentă căutare de soluții de a îmbunătăți prestația noastră în folosul comunității pe care o deservim”, spune directorul general al Apă Canal Sibiu SA, Vasile Maier, în comunicatul remis redacției Turnul Sfatului.

Apă Canal Sibiu era, până marți, singura instituție cu servicii publice în Sibiu care nu oferea și posibilitatea plății on-line a facturilor prin intermediul site-ului propriu. Facturile puteau fi plătite fără a vă deplasa fizic doar prin intermediul viramentelor bancare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gaius

  Am incercat deschiderea de cont cu adresa de Email din Germania, dar din pacate, mi se REFUZA serviciul din cauza ,,semnelor de Email necorespunzatoare”. Asadar sunt exclus de la aceste facilitati ?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact