Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Un șofer a refuzat să i se recolteze probe biologice, după ce a fost prins băut la volan. Acum are dosar penal

Un șofer a refuzat să i se recolteze probe biologice, după ce a fost prins băut la volan. Acum are dosar penal

Un șofer de 47 de ani din Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan și a refuzat să i se recolteze probe biologice, pentru ca polițiștii să poată stabili exact nivelul de alcool din sânge.

Bărbatul a fost oprit de poliție ieri noapte, în jurul orei 2:30, pe strada Nicolaus Olahus. „Deși testarea alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul, în vârstă de 47 de ani, a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În consecință, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penala conform prevederilor articolului 337 din Codul Penal.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus