X
82781868_2509971419223076_7108171330146533376_o

Imagini virale. Zeci de căprioare, fotografiate pe câmp, lângă Avrig

Două fotografii înfățișând câteva zeci de căprioare aflate pe un câmp de lângă Avrig au strâns sute de like-uri și distribuiri, pe pagina de facebook a Regiei Națională a Pădurilor – Romsilva.

caprioare

Fotografiile au fost realizate de Daniel Lungoiu, pe raza Ocolului Silvic Avrig.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Daniela Lomnesean

  Daca nu le mai impusca nimeni, normal ca s-au inmultit aiurea! Tatal meu cu prietenii lui impusca cateva sute pe an, dar nu le poate rezolva pe toate!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Crinel Septimian

  Si noi, cand venim in zona de sarbatori, de la Bucuresti, mergem la vanatoare si rezolvam cateva zeci, chiar prezinta pericol aceste daunatoare!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Daniela Lomnesean

   Problema e ca nu se mai organizeaza vanatori sanatoase, de cateva mii de exemplare pe campanie, ajung sa ne sparga farurile masinilor scumpe si nu plateste statul paguba!!!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Atotnestiutorul De Nimic

  Va sparg farurile la limuzinele pe care nu li ve permiteti, va mananca recolta pe care nu voi o munciti, va inspaimanta de-a dreptu aceste caprioare. Dar nu va inspaimanta faptu ca ati lasat toti satele goale sa plecati la dat cu sapa prin vest sau prin orase, ca sa va dati cu limuzinele alea scumpe pe care nu vi le permiteti, in primul rand ? Nu v-ati prins inca ?
  Si ce stat sa iti plateasca paguba, “Daniela Lomnesean”, ca statul sunt eu si tu si restul de eu si tu, plus prostii aliterati si clanurile aferente care ne fura, generic numite autoritati. Vei vrea sa iti dea si tie ori din banii pusi de noi, ori sa isi rupa de la gura ei, ce-ai furat ca sa iti schimbe tie farul ? Sau vrei sa faca imprumut la FMI sa iti dea tie bani de far ca ti-ai luat tu limuzina in statul in care ei au furat toti banii de autostrazi ? Ca nu te inteleg…. tu pe ce lume traiesti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact