X
spital judetean (5)

Spitalul Județean Sibiu limitează programul de vizită la o oră pe zi, în toate secțiile

Programul de vizită a fost limitat la maxim o oră pe zi la Spitalul Județean Sibiu, în contextul epidemiologic actual legat de evoluția gripei la nivel național și din dorința de a preveni îmbolnăvirea pacienților și aparținătorilor.

Comitetul director al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a luat mai multe măsuri pentru a evita răspândirea infecțiilor respiratorii și a gripei la pacienții spitalului.

Fiecare secție își va stabili orarul de acces iar acesta va fi afișat la loc vizibil la intrarea în secție. Nu se va permite accesul a mai mult de un aparținător la un pacient. Fiecare secție va desemna, în timpul orei de vizită, o asistentă responsabilă cu triajul vizitatorilor, în sensul depistării și refuzării accesului celor cu simptome respiratorii. Persoanele cărora li se poate permite accesul în secție trebuie să solicite și să poarte mască. Nu este permis accesul copiilor. Aparținătorii vor fi instruiți să facă o dezinfecție igienică a mâinilor la intrarea în secție și la părăsirea salonului. Vizitatorii nu au voie să stea pe patul pacienților ci doar pe scaunele din salon, transmit reprezentanții Spitalului Județean.

De asemenea vor fi luate măsuri pentru asigurarea stocurilor de medicamente specifice infecțiilor respiratorii și de materiale sanitare, echipamente de protecție și dezinfectanți precum și pentru asigurarea de paturi suplimentare, în alte secții, în caz de necesitate.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact