X
porr FDGR

Porr: Nu facem alianțe pentru alegerile locale

O posibilă alianță pre-electorală cu PNL pe care să o facă FDGR este exclusă, a anunțat astăzi președintele Forumului, Paul Porr. ”Nu este deloc viabil din punctul nostru de vedere. Forumul nu este un partid politic, nu face alianțe pre-electorale sau electorale, niciodată nu am făcut, acesta este specificul nostru. Vom participa la alegeri și așteptăm ca alegătorii să-și spună cuvântul”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Paul Porr.

Liderul FDGR nu neagă faptul că între Forum și PNL a existat o colaborare foarte bună în ultimii ani, însă spune că o bună colaborare a avut, pe de altă parte, și cu USR. ”Am colaborat în ultimii patru ani foarte bine cu PNL. Dar asta nu înseamnă că vom face o alianță electorală pentru locale. Și cu USR am colaborat foarte bine, amintesc de proiectul ”Fără Penali” la care am colaborat și noi. Am pe listele de semnături a doua semnătură, după domnul Barna. După alegeri, vedem ce o să fie”, a mai spus Paul Porr.

Despre o posibilă alianță PNL – FDGR în perspectiva alegerilor locale s-a discutat mult în ultima perioadă, însă oficial niciun partid nu a confirmat această ipoteză. Recent, președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a evitat să spună dacă liberalii vor avea sau nu un candidat la Primăria Sibiu. ”Ține de strategia noastră pe care o să o anunțăm. Nu voi da niciun detaliu pentru că suntem într-o etapă de pregătire a acestor alegeri”, s-a limitat să spună Raluca Turcan.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gigi

  Daca va bazati pe fodor si bokor sigur o sa dispareti de pe scena politica…veorica de sibiu fara viziune pt oras sa faca loc oamenilor capabili de proiecte pt oras

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mihai

  As prefera sa nu va aliati cu peneleul. Cu forumul oricum nu mai votez niciodata pentru ca a sustinut-o pe veorica fodor atatia ani, cu ciuma rosie nu ai cum sa votezi daca esti normal la cap si cu usr-ul as fi votat dar nu din cele 3 persoane propuse de ei. Deci va trebui sa votez cu penelache, nu ca i-as simpatiza dar din lipsa de alte optiuni.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Paul

  Bineinteles ca va fi din nou blat. Din partea FDGR va candida Fodor, PNL-ul il arunca pe Bibu…. si ce mai vrei…..Singura sansa sa scape Sibiul de Fodor sta in mainile USR ( daca vor fi doua tururi) si daca vor avea candidat veritabil…. poate un Barna….sau o personalitate puternica sustinuta de ei!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alzara 1918

  Barna , vorbind ai ratat Primăria Sibiului .
  100% Fodor Primar !
  Surprize pot fi la componența Consiliului Local : funcție de calitatea listei USR poate oferi surprize plăcute securizând o majoritate covârșitoare FDGR- PNL . PSD ramane cu indemnizațiile de ședință . Realitatea sibiana după eșecul valah al : FSN – pd , CDR ( PAC ) , CDR ( PNT -cd ) timp de 10 ( zece ani ) . Atât am putut produce noi , valahii ; apoi unii dintr noi ne-am atașat noii administrații , apoi și alții , foști adversari .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact