Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

Trenul personal Sibiu - București a lovit patru cai și este blocat

Trenul personal Sibiu - București a lovit patru cai și este blocat

Traficul feroviar pe magistrala 200 este oprit vineri dimineaţă după ce un tren de călători care circulă pe relaţia Sibiu – Bucureşti a lovit patru cai, accidentul având loc între staţiile Dumbrăviţa şi Vlădeni, în judeţul Braşov.

”Circulaţia feroviară este întreruptă pe magistrala 200, între staţiile CF Dumbrăviţa şi Vlădeni, după ce un tren de călători, care circulă pe relaţia Sibiu – Bucureşti Nord, a surprins şi accidentat în gabaritul căii ferate patru cai”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Centrul Infotrafic nu precizează când va fi reluată circulaţia.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

gospodina

Acum 4 ani

Șăfu, dar iereau patru cai frumoși ?
Raspunde

rammstein

Acum 4 ani

frumoasa imagine ...de unde ati luat-o ???...eu inca n-am auzit ca un tren din texas sa fi calcat vreun cal !!!!...dupa ce merge ca melcul trenul mai si calca tot ce-i iese in cale,sine de cale ferata,animale ,masini....140 de km.intre brasov si sibiu se fac in 4 patru ore!! ...35 km/ora!!!!...asta daca nu calca vreun cal,vreo masina,vreun bou....daca mergi pe dn1 si mai si...drumul mortii intre codlea si persani!!...poate cand se va deschide aeroportul la brasov vom ajunge mai repede !!!.daca nu cade vreun avion!!!...
Raspunde

Urban12

Acum 4 ani

Tot Brasovu' ie multi cai putere ;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus