Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Consiliul Județean caută înlocuitor lui Dotcoș în administrarea Aeroportului Sibiu

Consiliul Județean caută înlocuitor lui Dotcoș în administrarea Aeroportului Sibiu

După demisia lui Sebastian Dotcoș (foto) din funcția de administrator public al județului, Consiliul Județean pregătește lansarea procedurii de selecție a unei alte persoane care să îi reprezinte interesele în consiliul de administrație al Aeroportului internațional Sibiu.

Postul de administrator neexecutiv, reprezentant al autorității tutelare în cadrul CA al regiei autonome prin care funcționează aeroportul sibian, a fost consfințit drept vacant din 19 decembrie anul trecut. ”Prin urmare, consider necesară și oportună adoptarea unei hotărâri de consiliu județean privind declanșarea procedurii de selecție a unui membru neexecutiv, reprezentant al autorității tutelare”, scrie Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu, în referatul de aprobare a proiectului de hotărâre elaborat în acest sens.

Reprezentantul CJ Sibiu care urmează a fi ales în consiliul de administrație al aeroportului va avea un mandat care nu se va întinde după 2021, când se încheie mandatul actualului consiliu de administrație.

Comisia de selecție care va efectua formalitățile de desemnare a viitorului membru a consiliului de administrație va fi condusă de Anca Banciu, șefă a Serviciului juridic și contencios administrativ, din cadrul CJ Sibiu. Din comisie mai fac parte Marian Concioiu, șef al Serviciului resurse umane și, ca la mai toate selecțiile din ultima perioadă, Eugen Iordănescu, președinte al Camerei de comerț, industrie și agricultură Sibiu.

În acest moment, din consiliul de administrație al Aeroportului internațional Sibiu mai fac parte Gabriel Tischer (președinte), Gabriel Bondar, Adrian Besoiu, Dan Lazăr și Florin Nartea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Raluca T.

Acum 4 ani

Ati urmarit filmul serial “Sebi pacalit de Daniela”. Asteptam cu mult interes sezonul 2.
Raspunde

Alta Marie Aceeasi Palarie

Acum 4 ani

Sa speram ca nu vor gasi vreun alt "competent" care sa vanda aeroportul la arabi. Oricum aeroportul e manageriat prost catre foarte prost.... si nici nu prea cred ca o asemenea pozitie e scoasa "pe piata". Fac o mascarada cu cautarile, apoi vine vreun alt neam sau prieten cu un prieten ori vreo "recomandare" de la "centru" pentru postul asta. O alta manarie, probabil asta si-o facut plinul si se cara.... n-a fost in stare nici sa rezolve parcarea aia de 2 lei, o insulta la adresa oricarui a fost pe-acolo cu treaba. Investitii zero, poate ar trebui sa le enumere... asa, ca bilant al lucrurilor realizate. S-o dus si asta la job cand si cand sa consume motorina si sa ia bani degeaba, ca multi altii in administratie... locul unde nimeni nu te trage la raspundere.
Raspunde

adi

Acum 4 ani

Sebi nu mai face fata (sau spate) exigentelor danutei?? L-a trimis in surghiun la tara? Sau doar l-a retras din lumina reflectoarelor?
Raspunde

Mihuț

Acum 4 ani

Iooi Sebi Seb !! i dom" prefect
Raspunde

Ion Ionescu

Acum 4 ani

Dar chiar nu mai merge nimic fara securistul asta ordinar de Iordănescu? Asta e un fel de Cumpănasu al Sibiului, doar ca mult mai nociv. Rusine autorităților sibiene ca isi bat joc de toti sibienii care au luptat contra comunismului. Rusine, nesimtitilor.
Raspunde

Mariola Sălcudeanu

Acum 4 ani

Aeroportul sibian este cu mult peste cel din Rădăuți, aceasta îi este valoarea! Si umană si la numărul de zboruri. Pe Paris se pare ca nu s-au prea înghesuit sibienii la un croissant, caz identic si altor destinații...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus