X
WhatsApp Image 2020-01-27 at 16.10.06

Cu 170 km/h pe DN 1. 12 șoferi au fost prinși de polițiști cu viteză peste limita legală, în decurs de o oră

Polițiștii rutieri au surprins ieri, cu ajutorul dispozitivului laser de măsurare a vitezei Trucam, în decurs de o singură oră, 12 șoferi care au depășit regimul legal de viteză, unul dintre ei rulând cu 170 km/h, pe DN 1, în afara localității Șelimbăr.

Pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au desfășurat ieri, 26 ianuarie, o acțiune punctuală în intervalul orar 16 – 17, pe Drumul Național 1 E 68 E81, în afara localității Șelimbăr. Acțiunea a avut ca principal scop depistarea și tragerea la răspundere contravențională a conducătorilor de vehicule care nu respectă regimul legal de viteză pe sectorul de drum pe care circulă, cu ajutorul dispozitivului laser de măsurare a vitezei Trucam.

În doar 60 de minute, polițiștii rutieri au aplicat 12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză, dispunând totodată măsura tehnico-administrativă de reținere a 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conducere pe o perioadă de 90 zile a conducătorilor de vehicule care au depășit cu peste 50 km/h limita legală de viteză. Dintre aceștia s-a remarcat un brăilean, în vârsta de 20 ani, care a circulat cu viteza de 170 km/h pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 100 km/h.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McD

  Blanda sanctiunea… 12 luni fara permis si 3000 lei amenda cred ca ar mai linisti spiritele!!
  Si coborat pragul maxim de la care se suspenda carnetul de conducere, la 30km/h!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Administratie De Geaba

  Ar trebui amplasate radare permanente. Exista tehnologia si excedentul bugetar… doar ca exista foarte multa lene/incompetenta/marsavie in primarie si consiliul judetean….posibil ca le e frica sa nu le amendeze cineva beizadelele sau chiar pe ei, sa le faca poza cu amanta sau te miri ce furaciuni.
  Cam asta e mintea romanului…. din administratie… de-aia nimic, nimic…nimic. Inteligenta scazuta, nivel de civilizatie scazut.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Cap Degumă

    Dar dupa parerea ta, cam cine ar trebui sa se ocupe de drumurile ?
    Prea semeni asa cu unu din primarie sau CJ, care se simte vizat de un comentariu negativ… Hai spune-ne cu “procedurile”, “schemele”… “”da nu noi, ca aia”, sa vina mos gerila sa le puna… etc etc, toate scuzele pamantului.
    Dupa cum spuneam, administratie de nimic facuta din oameni de nimic dupa cum observam.

    Hai sa-ti dau un hint, ca tot esti destept… ce face politia locala cand sunt pline parcarile rezervate handicapatilor, pline cu BMW-uri ? Raspuns : NIMIC… trece mai departe, zero amenzi, probabil sunt prieteni cu cocalarii.

    Sa-ti mai dau unu : Ce face militia locala cand cersetorii inconjoara magazinele din cartier ? NIMIC… e raspunsul corect, ei sunt prea ocpuati cu cafelele la birou.

    Ce face protectia copilului cand cersesc copiii de romi pe strazi ? NIMIC, e din nou raspunsul corect.

    Ce face administratia cand sunt locuri precum intersectia de la selimbar-cisnadie sau alte sosele cunoscute ca zone cu multe accidente…. NIMIC, raspuns corect !

    Ce face doamna primar si Cj, cand spitalul judetean arata ca un grajdi ? NIMIC, ei se trateaza in Austria, raspuns corect.

    Ce face administratia cand barierele aeroportului sunt stricate zile la rand ? NIMIC… din nou e raspunsul corect.

    Ce face administratia cand in Sibiu aerul PUTE de la foarte multe masini vechi pe care ar putea sa le limiteze cumva… buline, etc. NIMIC, raspuns corect din nou.

    Ce faace administratia cand in jurul orasului mafia imobiliarelor da tunuri si construieste haotic, in detrimentul tuturor…vezi arhitectilor. NIMIC… probabil sunt prieteni cu spagile.

    Ce face administratia ? NIMIC NIMIC NIMIC NIMIC. Va multumim pentru participare, am inteles ca vor creste iar taxele… nimicul e tot mai scump. As putea sa dau mult mai mult eexemple dar zau asa, de ce mai sunteti platiti… ca oricum degeaba da no. Mai apare cate unu de-asta sa acuze oamenii ca le stiu pe toate… tot nimic si asta.

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Cap Degumă

     Am uitat-o pe aia…. ce face administratia cand camioanele cu lemne coboara din muntii Cindrel (toata zona). Ai ghicit, din nou absolut nimic, probabil austriecii au cotizat la masinile si vilele lor, deci… ca altfel doamne sfinte nu as putea crede ca sunt incompetenti :)

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    bananas

    Ce treaba are primaria cu orice, este ?… sau CJ la fel. Jobul lor e sa nu faca nimic cat se poate de mult, apoi sa puna mutre interesante la cate o chermeza, ca si cum tot ce s-a intamplat si a fost oarecum positiv e datorita lor.
    Cand e vorba de munca sau de a face ceva, efectiv… nu are treaba, nu intra in atributiunile lor, etc etc etc. Nu isi pot deranja neamurile puse prin politia locala sau alte institutii comode in a caror atributiuni nu intra altceva decat statul degeaba si cheltuirea salariilor generoase.

    In capul aacestor indivizi sunt de vina cei ce-i arata cu degetul ca stau si nu rezolva nimic iar cand o fac o fac de mantuiala. “sa fie, sa taca fraierii”… e fenomenal, tipic romanesc, tipic de proasta calitate. La cat sunt de bine platiti pentru nimic, ar trebui sa isi justifice fiecare ban.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Ade K

    Parerea mea e ca nu are radare fixe pentru caautoritatile sunt hotii. Nu se pot filma ei pe ei si sa se aiba la mana ei pe ei, ca vezi domnule…. nu e frumos sa te certi. E frumos sa-i furi pe fraieri in liniste si fratie, adica pe noi care punem ban pe ban in fiecare luna sa le mai facem si salarii.

    Cum sa isi filmeze propriile beizadele sau pe ei, sa apara pe camere cu bolizii, sa se vada masinile cu care umbla din banii nostrii si sa mai si trebuiasca sa justifice cu te miri ce ocazie neplacuta ? E simplu, alta explicatie logica nu e…. doar nu punem la socoteala incompetenta, nu ? Nu-i putem acuza de asa ceva, ca se supara, avem niste hoti foarte gingasi la conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact