Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

Fuziune USR - PLUS. Congres programat pentru luna iulie

Fuziune USR - PLUS. Congres programat pentru luna iulie

Birourile Naționale ale USR PLUS au decis azi, într-o ședință comună, să solicite organizațiilor locale un mandat pentru organizarea unui congres de fuziune în luna iulie. „Decizia va fi luată în Comitetul politic al USR și în Consiliul Național al PLUS, care vor avea loc pe 8 februarie, în București”, se arată într-un comunicat de presă al Alianței USR PLUS, citat de Digi24.ro. În cursul lunii februarie, filialele celor două formațiuni politice își vor desemna, de comun acord, candidații comuni ai Alianței USR PLUS, la alegerile locale din acest an.

În cadrul ședinței de luni, a fost completată și echipa executivă a Alianței USR PLUS. Astfel, membrii Comisiei comune a Alianței sunt: Coordonare - Dragoș Tudorache (PLUS); Comunicare - Ionuț Moșteanu (USR); Juridic - Silviu Dehelean (USR); Finanțare - Dragoș Neacșu (PLUS); Politici publice - Oana Țoiu (PLUS); Campanii - Moise Guran (USR).

Dacian Cioloș a anunțat încă de la finalul anului trecut că parcursul celor două partide va duce cel mai probabil către fuziune. ”De facto, mergem spre o alianță, dar de iure, asta poate să dureze, țineți minte cât a durat înregistrarea PLUS. În unele cazuri, acest proces juridic durează foarte mult, noi avem două rânduri de alegeri pentru care trebuie să fim pregătiți. Important e că dincolo de forma aceasta juridică, la care probabil, vom ajunge, la un moment dat, important e să funcționăm de facto ca o alianță, și asta am decis astăzi”, spunea Cioloș în noiembrie 2019.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mirelian Fundulea

Acum 4 ani

In sfarsit se indeplineste visul nostru, al itistilor cu barbita si pantalonasi cu glezna inalta, care au puterea de a isi decide sexul cand vor ei, de cate ori vor ei! Va multumim si mult succes!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus