X
pod nou sasaus

Autoritățile județene au recepționat un pod nou la Săsăuș

Consiliul județean Sibiu anunță recepția lucrărilor la podul nou construit în Săsăuș, peste pârâul din localitate, investiție de 2,3 milioane de lei.

Prodial SRL este firma care, în 23 iulie 2018, a primit ordinul de începere a lucrărilor la noul pod amplasat în Săsăuș, pe DJ 105A. Podul a fost finalizat pe la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, iar zilele acestea a avut loc recepția la terminarea lucrărilor.
”Investiția a fost necesară pentru ca trecerea peste drumul județean 105 A să se realizeze în condiții de siguranță, vechiul pod fiind într-o stare avansată de degradare din cauza inundațiilor. Pentru construirea acestui pod a fost nevoie de relocarea rețelelor electrice, de gaze naturale și apă existente în zona vechiului pod și eliberarea amplasamentului pentru execuția podului nou”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Sibiu, remis redacției Turnul Sfatului.

Noul pod are o lungime de 24,1 m și o deschidere de 17 m, având o lățime a părții carosabile de 7,8 metri, la care se adaugă și cele două trotuare de câte 1,5 m fiecare.

Din cele 2.351.663 lei, cât reprezintă valoarea investiției, 2.267.141 lei au fost alocați prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    McD

    Un an si jumatate pentru un pod de 25m este intradevar o mare realizare mai ales daca te gandesti ca lucrarea a fost facuta de profesionisti (ma ia cu tremurat cand ma gandesc oare cum pot chinezii sa ridice un spital cu 1000 paturi in doar o saptamana???)…firma este a fostului sef de la Drumuri Nationale Sibiu…la lucrari de acest gen nu se inghesuie nimeni, caci valoarea nu este asa mare, dar probabil au avut de unde imparti mamaliga…au asfaltat si soseaua care traverseaza zona sau, mai incolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact