X
Cristian Serafin palatul copiilor telescop (31)

Palatul Copiilor Sibiu are biblioteca proprie. Cărțile au fost ale unui renumit medic sibian

Palatul Copiilor Sibiu va inaugura curând o bibliotecă în noua clădire în care își desfășoară activitatea. Două tone de cărți au venit ca o donație din partea cumnatului unui renumit medic de la Spitalul Județean Sibiu.

Biblioteca va cuprinde câteva mii de cărți, iar cele mai multe au aparținut medicului Alexandru Leluțiu, care a pus bazele secției de hematologie a Spitalului Județean din Sibiu și care, alături de soția sa, Maria, profesoară de limba română și latină la Școala Generală nr. 17 din Sibiu, au realizat această colecție.

„Câteva mii de cărți au fost donate cu emoție și bucurie… Și pentru că principalul donator a fost Dr. Alexandru Leluțiu, biblioteca noastră îi va purta cu mândrie numele, prinzând viață printre rânduri si împrăștiind parfumul cărților către cei dornici să-l descopere”, reprezentanții Palatului Copiilor.

Donația a fost făcută de Pușchilă Nicolae din Săliște, cumnatul medicului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ehda

  Cartile sunt bune, dar mai bune ar fi in format electronic, pe un server propriu. Inteleg asa, ca un medic a scapat de cartile care faceau molii si i-a fost nu stiu cum sa le arunce, asa ca le-a donat… acum vor trebui puse undeva, in spatiul ala, sa faca din nou molii si mucegai.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  deutsche welle

  in sec 21 – cartile si au cam pierdut valoarea ! donatia de carti ale dom doctor sunt bine venite … dar nu este cine stie ce ! trebuie sa ne orientam spre biblioteca digitala !

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andu

  Extraordinar gest!
  Si sa stiti ca lumea chiar citeste carti fizice in zilele noastre, atat din librarii, cat si de pe site-urile care vad carti, in biblioteci.. ba chiar mi se pare ca e un avant spre lectura si competitie intre adulti, adolescenti si copii datorita verietatii de carti.
  S.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact