Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

PLUS și-a anunțat candidații pentru Consiliul Local

PLUS și-a anunțat candidații pentru Consiliul Local

Organizația PLUS Sibiu propune patru nume pentru Consiliul Local Sibiu, în perspectiva alegerilor locale din acest an. ”După decizia de a ne implica politic şi de a ne înscrie în PLUS, a urmat, în mod firesc, asumarea unei candidaturi. Am înțeles că doar aşa putem contribui în mod concret la producerea schimbării pe care ne-o dorim cu toții.

Candidații propuşi de PLUS Sibiu pentru Consiliul Local al Primăriei Sibiu sunt Ioan Plesciuc, Andreea Mihaiu, Alin Troancă și Mihai Remus Trâmbițaș.

Ioan Plesciuc are 55 de ani şi este inginer constructor cu o importantă experienţă profesională ȋn domeniul construcţiilor (drumuri şi poduri), al serviciilor publice (apă şi canalizare), investiţii şi achiziţii publice, implementare proiecte cu fonduri europene şi administraţie publică. Andreea Mihaiu are 45 de ani şi este absolventa Facultății de Științe Economice din cadrul Universității “Transilvania” din Brașov, specializarea Marketing, cu 22 de ani de experiență profesională în domenii precum cultură, logistică, pharma, vânzări, contabilitate, dar şi antreprenoriat şi ONG. Alin Troancă are 48 de ani şi este de profesie inginer software, având şi specilizare în domeniul managementului de proiect. În prezent lucrează ca inginer pentru o cunoscută companie de telecomunicații, dar este şi instructor auto şi conduce un atelier de reparații auto, marea sa pasiune fiind automobilismul. Mihai Remus Trâmbitaș are 35 de ani şi este expert financiar bancar, cu o bogată experiență profesională la una dintre cele mai mari bănci din România.

Cel mai probabil, USR și PLUS vor forma liste comune la alegerile locale. USR Sibiu este în plin proces de selectare a candidaților care vor reprezenta organizația la alegerile locale. Până acum s-au depus candidaturi, urmând o campanie electorală în interiorul organizației, iar apoi votul final.

Birourile Naționale ale USR PLUS au decis în această săptămână, în ședința comună de alianță, să solicite organizațiilor un mandat pentru organizarea unui congres de fuziune în luna iulie. Decizia va fi luată în Comitetul politic al USR și în Consiliul Național al PLUS, care vor avea loc pe 8 februarie, în București.

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus