X
84333639_2784022551633791_5545580735152259072_n

Șovăială: După 30 de ani un partid politic guvernează pentru cetățeni!

În perspectiva moțiunii de cenzură ce va fi depusă mâine de PSD, deputatul liberal Constantin Șovăială spune că PNL este singurul partid care în ultimii 30 de ani a respectat pas cu pas Programul de Guvernare. ”Nu cred că a mai existat vreun partid politic post-decembrist care și-a urmat pas cu pas Programul de Guvernare. Acum, vedeți cum PNL se ține de promisiuni! După 30 de ani un partid politic guvernează pentru cetățeni! În interesul cetățeanului! Astăzi, PNL transpune voința cetățenilor în lege. Alegerea primarilor în 2 tururi de scrutin este o revendicare susținută de majoritatea covârșitoare a românilor. Guvernul PNL își pune mandatul pe masă pentru îndeplinire acestui obiectiv asumat”, susține Șovăială.

În opinia liberalului, alegerea primarilor în 2 tururi înseamnă mai multă democrație și voința cetățenilor, în timp ce alegerea primarilor într-un singur tur înseamnă a permite ca o minoritate să decidă în locul majorității. ”Este de înțeles disperarea PSD! PNL a militat permanent pentru consolidarea standardelor democratice! PSD vrea baroni, adică stăpâni, în timp ce PNL consideră că românii din comunitățile locale au dreptul să hotărască drumul și modul în care este condusă localitatea. PSD îi este frică de votul românilor. Acesta este motivul real pentru care se împotrivește alegerii primarilor în 2 tururi. Proiectul a fost una dintre revendicările cele mai importante ale manifestațiilor de stradă împotriva PSD. Moțiunea de cenzură a PSD: un act de sfidare a voinței românilor. Practic, Parlamentul urmează să decidă dacă este de partea cetățenilor sau împotriva acestora. Moțiunea de cenzură anunțată este paralelă cu interesul public, servește doar interesele politice a baronilor roșii”, spune Șovăială.

Ciolacu: ”Opoziția se bucură de fiecare dată când puterea îi oferă motive de a depune moțiuni de cenzură”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, miercuri, că mâine dimineață PSD depune moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban. „Opoziția se bucură de fiecare dată când puterea îi oferă motive de a depune moțiuni de cenzură”, a mai spus Ciolacu. „Nu avem matematic numărul (de voturi pentru a trece moțiunea -n.red.), dar nici guvernul Orban nu avea matematic voturile la învestire”, a precizat liderul interimar al PSD.

Ciolacu a precizat că, în mod categoric, PSD va sesiza și Curtea Constituțională în legătură cu legea pentru alegerea primarilor din două tururi, pentru care Guvernul și-a angajat miercuri răspunderea în Parlament.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Inspectorul Javert

  Cu asemenea sloganuri domnul Şovăială trebuie să se mute la PSD .Electoratul de acolo poate ar crede că există un partid politic care guvernează numai pentru cetățeni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact