Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

A circulat cu mașina pe interzis și a intrat în alt autoturism

A circulat cu mașina pe interzis și a intrat în alt autoturism

O conducătoare auto, în vârstă de 40 de ani, aflată la volanul unui autoturism, nu respectă semnificația indicatorului acces interzis, montat la intrarea pe strada Mihail Sebastian, circulă pe sens interzis și pătrunde în intersecția cu strada O. Goga unde intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 26 de ani.

Cei doi conducători auto, ambii sibieni, sunt transportați la spital, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Traficul în zonă este îngreunat.

fotoFlorin Giurgiu/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

sofer

Acum 4 ani

iar i-a plesnit usa la garaj, cat trecut? un an ?
Raspunde

Gigelizatoru'

Acum 4 ani

N-ar strica niste camere de supraupraveghere trafic in zona si trimise "invitatiile" de plata a amenzii si suspendat permisul la adresa "grabitului". Eventual si niste bumpere ca prea o claca toti cretinii pe O.Goga.
Raspunde

cetateanul

Acum 4 ani

este al 7-lea accident in 3 ani de zile si nimeni nu ia nici o masura. începând de la oameni cu vatamari corporale si spitalizare in aceste accidente, peste 10, inclusiv o masina de Politie rasturnata si nimeni nu ia nici o masura. Organele competente care raspund de siguranta traficului ai a cetatenilor nu au facut nimic desi au fost sesizati in permanenta. Aici ma refer la Politie, Primarie, Consiliul Judetean, Prefectura, au stat doar si s-au uitat si au constatat cu ce se intampla in aceasta zona. ne intrebam pana când aceasta indolenta afisata de oameni si institutii care sunt obligati sa isi faca datoria? ar trebui urgent instalat un limitator de viteza pe strada Octavian Goga unde au loc in permanenta aceste accidente. autoritatilor când va veti trezi? când mor oamenii?
Raspunde

locatar

Acum 4 ani

intr-adevar locuiesc pe aceasta strada de peste 20 de ani si in acel loc au loc accidente la cel putin 2 luni o data. nu s-a luat nici o masura, este o bataie de joc!!!
Raspunde

Cristi

Acum 4 ani

ce s-a mai spunem noi care suntem proprietarii acelui spatiu care ne rupe usa si zidurile plus bunurile din inauntru pentru a 4-a oara in un an jumatesi nimeni nu a luat nici o masura. mai mult de atata dupa fiecare accident, noi ca proprietari trebuie sa luam masuri de a curata urmele accidentelor, plasticuri, baterii, faruri, etc., sa mergem sa achizitionam plasa si materiale pentru a proteja spatiul, stam dupa acea 3 luni de zile sa ni se plateasca la niste preturi derizorii, aceste reparatii de la societatile de asigurari, in concluzie i-as invita pe cei care raspund sa se puna in situatia noastra si sa-i intreb cum ar reactiona? Autoritatilor faceti-va datoria!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus