Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Primărie: Sens unic pe Litovoi Vodă, partea dintre Cristian și Săcel

Primărie: Sens unic pe Litovoi Vodă, partea dintre Cristian și Săcel

Municipalitatea anunță schimbarea regimului de circulație pe strada Litovoi Vodă, tronson cuprins între strada Cristian și strada Săcel​, conform planșei anexate.

Sens_Unic_Litovoi_Voda

Propunerile cetățenilor pot fi înregistrate la Centrul de Informații pentru Cetățeni, în atenția Direcției Tehnice, se arată într-un anunț al Primăriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Sibian

Acum 4 ani

Dublu sens Calea Dumbravii! Mai decongestionezi Calea Cisnadiei ...si ii mai usurezi si munca turistului care vrea sa mearga catre Dumbrava,Paltinis... se aude?
Raspunde

marius

Acum 4 ani

Daca rezidentii de pe str.Litovoi si-ar parca masinile in curte si s-ar corecta aliniamentul strazii pe partea cu parcul nu ar m-ar fi oportuna aceasta modificare a sensului de trafic.Dar e mai simplu si ieftin sa pui 2 semne de circulatie.Lasand la o parte faptul ca pentru a iesi de pe str.Litovoi pe Cristian la stanga este o adevarata provocare .
Raspunde

Elena

Acum 4 ani

Avem si noi dreptul sa parcam in fata casei, mai ales ca la traficul de aici, intratul si iesitul din curte este o aventura!
Raspunde

o părere

Acum 4 ani

Era cazul. Continuati si cu Sacel si D. Cantemir!
Raspunde

Anonymus

Acum 4 ani

care a fost mintea luminata care a venit cu aceasta idee? oare nu din cauza firmelor cu zeci de angajati care s-au creat acolo cu autorizatie de la primarie si care nu au suficiente locuri de parcare? sau poate a patronului de la Sobis care are casa tot pe aceasta strada... aproape toate casele de acolo au curti dar isi tin masinile pe strada fara nici o problema si mai mult ridica stergatoarele masinilor care indraznesc sa parcheze in fata caselor lor (pe partea carosabila) ca doar este locul lor ca de ce sa isi puna masinile in curte. Suplimentar autobuzul 17 care circula pe acolo cum face acel sens giratoriu dintre Dragalina, Albabei si Litovoi Voda la cum a fost creat si mai ales ca la intrarea apoi pe Litovoi Voda spre Cristian sunt mereu masini parcate (chiar la mai putin de 25m de trecerea de pietoni). In schimb pe strada Vasile Aaron pe zona de la gradinita la Stefan cel Mare nu se poate circula decat pe o banda alternativ intrucat o banda este ocupa de cei de la blocuri care parcheaza acolo mereu...
Raspunde

Elena

Acum 4 ani

La traficul de aici, intratul si iesitul din curte este o aventura! Nimeni nu te lasa sa iesi din curte, te claxoneaza, te injura. Avem si noi dreptul sa parcam in fata casei. De unde pana unde 25 m la trecerea de pietoni? E plin Sibiul de treceri de pietoni care incep sau se termina langa parcari. Daca nu incurca cu nimic, care e problema?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus