Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Orban: Președinții organizațiilor județene, să-și asume candidatura

Orban: Președinții organizațiilor județene, să-și asume candidatura

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunţat astăzi că Biroul Politic Naţional al liberalilor a decis ca liderii filialelor judeţene ale partidului să-şi asume candidatura fie la primăriile oraşelor reşedinţă de judeţ, fie la preşedinţia consiliilor judeţene, unde nu există candidaţi cu şanse să câştige alegerile locale. "Am luat în dezbatere câteva chestiuni legate de pregătirea alegerilor locale. Biroul Politic Naţional a adoptat două decizii în unanimitate. Prima decizie este aceea ca preşedinţii filialelor judeţene - acolo unde nu există, conform sondajelor de opinie, candidaţi care să rezulte că au şansa de a câştiga - să-şi asume răspunderea candidaturii fie la primăria municipiului reşedinţă de judeţ, fie la preşedinţia consiliului judeţean", a spus Orban după reuniunea Biroului Politic Naţional cu grupurile parlamentare ale PNL, citat de Agerpres.

A doua decizie, hotărâtă în această ședință este ca PNL să nu primească în perspectiva alegerilor locale un candidat la funcția de primar care în prezent face parte din PSD.

Liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat la mijlocul lunii ianuarie că liberalii vor avea un candidat propriu la alegerile din 2020, însă a explicat că organizația se află în etapa de pregătire a strategiei: ”(n. r. Candidatul) ține de strategia noastră pe care o să o anunțăm. Nu voi da niciun detaliu, pentru că suntem într-o etapă de pregătire a acestor alegeri”, a spus Raluca Turcan în cadrul unei conferințe de presă. ”Facem sondaje de opinie, alegem cei mai buni candidați, formăm cea mai bună echipă, astfel încât PNL, la nivelul județului, să rămână cel mai valoros partener politic al sibienilor”, a mai spus Raluca Turcan.

Întreaga listă a candidaților PNL pentru funcțiile de primari, consilieri locali și județeni va fi prezentată la sfârșitul lunii martie, a anunțat Raluca Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

motanul garfield

Acum 4 ani

Ce bine le sta impreuna1 Tusea si junghiul! Sa ne traiti!
Raspunde

vivi dragan

Acum 4 ani

Turcan nu e in stare sa puna un prefect la Sibiu, rad pesedisti din deconcertate de se sparg. Pai de aceea ati venit la putere sa tineti toti pesedisti in functii si apoi sa va mirati ca la alegeri o luati peste bot.
Raspunde

Paul

Acum 4 ani

La Sibiu jocurile sunt facute prin aruncarea lui Bibu (sau al altuia mai " binevoitor" sa nu zic altfel ) in cursa cu Fodor de la FDGR....Stai linistita Raluca... cunoastem lista cu ai vostri.....Nimic nou sub soare...doar un nou blat cu FDGR.
Raspunde

///

Acum 4 ani

Un cuplu celebru, precum Odiosul si Sinistra de pe cealalta vreme ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus